De Ontpopping HARDCOVER

Vivianne de Caluwé

Categorie: Romans

€ 29,49
Gratis verzending
Levertijd vijf tot tien werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Als klein meisje hoopte Veroniek op te groeien in een gezin waar ze beschermd en liefdevol zou worden grootgebracht. Brutus, de vader van Veroniek, deed zich voor als de perfecte, zorgzame en beschermende man die alles voor zijn dochter deed. Hij blijkt uiteindelijk haar grootste vijand te zijn... Veroniek wordt misbruikt en mishandeld door haar vader en ze wordt gepest op school. In de jaren die voorbijgaan leert ze steeds meer van zich af te bijten. Hoe weet Veroniek zich door deze hele situatie heen te slepen en hoe zal haar toekomst eruit komen te zien?

Uit het boek

Onze laatste vakantie was vlak voordat mijn moeder ging scheiden.  We gingen naar Duitsland. Een heel mooie omgeving, alleen was Brutus er weer bij en dat verpestte alles. Hij had zo’n ontzettend kort lontje dat hij overal kort en stuurs op reageerde en ook niets kon hebben. Al was het maar een opmerking als: ‘Wat ruikt dit huisje muf, zeg’, dan schoot dat al bij hem al in het verkeerde keelgat.  Op een dag zat ik huilend boven in de badkamer, weggekropen in een hoekje met mijn hoofd naar beneden. Hij kwam naar boven lopen. Ik hoorde zijn zware voetstappen steeds dichterbij komen. Hij kwam de badkamer binnen, boog zich over mijn handen en keek mij met een heel agressieve, enge blik aan. Heel mijn lichaam verkrampte en ik dook in elkaar. Dat rare, overspannen gedrag van hem ging mij echt opbreken, totdat ik op een keer zei: 'Ik heb hier zo geen zin meer in, het hoeft voor mij niet meer.'

Over de auteur

Vivianne de Caluwé is geboren in Dinteloord en heeft daar enkele jaren gewoond. Later is zij verhuisd naar Steenbergen. Haar jeugd is zeer traumatisch geweest en daardoor heeft zij haar achternaam veranderd. Van jongs af aan speelt zij klarinet en ze heeft het altijd al leuk gevonden om zich creatief te uiten. Dit uitte zich in vele vormen. Zoals het maken van 3d-kaarten, teddyberen en later het ontwerpen van dames-, heren- en kindertassen. Ze schreef al van jongs af aan in haar dagboek, omdat ze deze haar gevoelens kon toevertrouwen en de pen werd steeds meer haar maatje. Inmiddels is dit haar derde boek. Haar motto is: Het maakt niet uit waar je in gelooft. Als je maar altijd blijft geloven in jezelf. Het gaat niet om het aantal keer dat je bent gevallen. Maar om het aantal keer dat je terug bent opgestaan. Liever gekwetst door de waarheid, dan getroost door een leugen. Ze hecht veel waarden aan eerlijkheid, liefde, gerechtigheid, het spirituele en de mensen om haar heen.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De Ontpopping HARDCOVER

Auteur:

Vivianne de Caluwé

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

406

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Hardcover 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-329-1 / 9789402243291

Vaste prijs:

€ 29,49