Eerst Ik! Leven vanuit Respect HARDCOVER

Armand Prumpeler

Categorie: Psychologie & persoonlijke ontwikkeling

€ 25,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Als Armando zich realiseert dat hij een andere weg moet kiezen in zijn leven verlaat hij de voor hem geplaveide paden. Hij begint aan een zoektocht die hem telkens weer dwingt het gevecht aan te gaan met zijn ego. Per toeval komt hij terecht in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Wat hij altijd als zweverig definieerde blijkt hem met de voetjes op de grond te zetten. Hij moet zichzelf leren kennen om van daaruit zijn leven te veranderen. Armando ontdekt een al eeuwen bestaande definitie die voor hem Respect definieert, van waaruit hij probeert te leven.

Uit het boek

Ik loop naar buiten, het is heel donker. Er zijn nauwelijks sterren en de maan in zoverre die er is, blijft verscholen achter de wolken. Geen licht van buiten dat me gaat helpen vanavond. Het regent een beetje, het miezert. Zal ik gaan of niet? De druppels van de regen brengen me bij mezelf. Ze brengen me bij mijn gevoel dat ik de laatste twee jaar heb teruggevonden. Als klein jongetje droomde ik er altijd van in mijn eentje de wereld te verkennen.

Over de auteur

Armand(o) is liefhebber van rugby, AC/DC en Rowwen Hèze. Heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Hij heeft lange tijd in het bedrijfsleven gezeten. Daar heeft hij allerlei management functies vervuld, zowel in binnen- als buitenland. Zingen en schrijven waren soft, zaken die mijlenver van hem afstonden. Liefde voor persoonlijke ontwikkeling is per toeval ontstaan.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Eerst Ik! Leven vanuit Respect HARDCOVER

Auteur:

Armand Prumpeler

Categorie:

Psychologie & persoonlijke ontwikkeling

Aantal pagina's:

182

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-328-4 / 9789402243284

Vaste prijs:

€ 25,49

Taal

Nederlands