Cover voorkant
Eerst Ik! Leven vanuit Respect HARDCOVER
Eerst Ik! Leven vanuit Respect HARDCOVER

Eerst Ik! Leven vanuit Respect HARDCOVER

Armand Prumpeler


€ 26,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Armando zich realiseert dat hij een andere weg moet kiezen in zijn leven verlaat hij de voor hem geplaveide paden. Hij begint aan een zoektocht die hem telkens weer dwingt het gevecht aan te gaan met zijn ego. Per toeval komt hij terecht in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling. Wat hij altijd als zweverig definieerde blijkt hem met de voetjes op de grond te zetten. Hij moet zichzelf leren kennen om van daaruit zijn leven te veranderen. Armando ontdekt een al eeuwen bestaande definitie die voor hem Respect definieert, van waaruit hij probeert te leven.

From the book

Ik loop naar buiten, het is heel donker. Er zijn nauwelijks sterren en de maan in zoverre die er is, blijft verscholen achter de wolken. Geen licht van buiten dat me gaat helpen vanavond. Het regent een beetje, het miezert. Zal ik gaan of niet? De druppels van de regen brengen me bij mezelf. Ze brengen me bij mijn gevoel dat ik de laatste twee jaar heb teruggevonden. Als klein jongetje droomde ik er altijd van in mijn eentje de wereld te verkennen.

About the author

Armand(o) is liefhebber van rugby, AC/DC en Rowwen Hèze. Heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, is inmiddels getrouwd en heeft twee kinderen. Hij heeft lange tijd in het bedrijfsleven gezeten. Daar heeft hij allerlei management functies vervuld, zowel in binnen- als buitenland. Zingen en schrijven waren soft, zaken die mijlenver van hem afstonden. Liefde voor persoonlijke ontwikkeling is per toeval ontstaan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Eerst Ik! Leven vanuit Respect HARDCOVER

Author:

Armand Prumpeler

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

182

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-022-4328-4 / 9789402243284

Price:

€ 26,50

Language

Dutch