Mijn vader heeft kapotte hersens HARDCOVER

Christel Opstal

Category: Picture books

€ 20,49
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat gebeurt er met jou, als kind, wanneer je vader of moeder niet aangeboren hersenletsel oploopt. Als revalidatie niet voldoende helpt waardoor je vader of moeder in een verpleeghuis of woonvorm moet gaan wonen. Welke emoties komen er dan boven en hoe ga je daar mee om. Dit kinderboek vertelt door middel van heldere teksten en verduidelijkende tekeningen wat er allemaal kan gebeuren na hersenletsel. Via praatvragen kan een kind woorden geven aan zijn of haar emoties en gedachten.

From the book

Papa moet harder oefenen! Hij kan niet staan, hij valt als hij het probeert. Hij is niet meer grappig. Hij huilt of hij is boos. Ik kan hem niet altijd verstaan. Soms vind ik het spannend bij papa. Dan friemel ik met mijn vingers aan mijn jurk of ik wiebel op mijn stoel.
mailvallant

About the author

Christel Opstal (1975) komt in haar werk regelmatig in contact met mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun familie. Een boek voor kinderen over een ouder die niet meer thuis kan wonen door NAH blijkt er nog niet te zijn. Christel wil dit verhaal nu vertellen. Dit boek is een manier om haar passie voor lezen en schrijven samen te laten vallen met haar creativiteit en de wens om mensen met elkaar te verbinden en in gesprek te laten raken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mijn vader heeft kapotte hersens HARDCOVER

Author:

Christel Opstal

Category:

Picture books

Number of pages:

40

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 20 x 20 cm

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-339-0 / 9789402243390

Price:

€ 20,49

Language

Dutch