Mijn vader heeft kapotte hersens HARDCOVER

Christel Vallant-Opstal

Categorie: Prentenboeken

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd vijf tot tien werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wat gebeurt er met jou, als kind, wanneer je vader of moeder niet aangeboren hersenletsel oploopt. Als revalidatie niet voldoende helpt waardoor je vader of moeder in een verpleeghuis of woonvorm moet gaan wonen. Welke emoties komen er dan boven en hoe ga je daar mee om. Dit kinderboek vertelt door middel van heldere teksten en verduidelijkende tekeningen wat er allemaal kan gebeuren na hersenletsel. Via praatvragen kan een kind woorden geven aan zijn of haar emoties en gedachten.

Uit het boek

Papa moet harder oefenen! Hij kan niet staan, hij valt als hij het probeert. Hij is niet meer grappig. Hij huilt of hij is boos. Ik kan hem niet altijd verstaan. Soms vind ik het spannend bij papa. Dan friemel ik met mijn vingers aan mijn jurk of ik wiebel op mijn stoel.
mailvallant

Over de auteur

Christel Vallant-Opstal (1975) komt in haar werk regelmatig in contact met mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun familie. Een boek voor kinderen over een ouder die niet meer thuis kan wonen door NAH blijkt er nog niet te zijn. Christel wil dit verhaal nu vertellen. Dit boek is een manier om haar passie voor lezen en schrijven samen te laten vallen met haar creativiteit en de wens om mensen met elkaar te verbinden en in gesprek te laten raken.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn vader heeft kapotte hersens HARDCOVER

Auteur:

Christel Vallant-Opstal

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

40

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Hardcover 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-339-0 / 9789402243390

Vaste prijs:

€ 20,49