Om te kijken of je het kunt - Hardlopen van 1 km naar een hele marathon HARDCOVER

Annika Voets

Category: Sports and Games

€ 25,49
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Om te kijken of je het kunt is een compilatie van hardloopverhalen waarin Annika Voets haar ervaringen als hardloopster beschrijft. Van de eerste poging om het einde van de straat te halen tot een hele marathon en alles daar tussenin. In op zichzelf staande hoofdstukken worden diverse aspecten van de loopsport belicht en neemt ze je mee naar o.a. de Zandvoort Circuit Run, de Venloop, de Halve van Egmond en de Marathon van Eindhoven. Op een levendige manier schrijft ze over alles wat haar opvalt. Zeer herkenbaar voor hardlopers, maar ook niet-lopers zullen genieten van haar openheid en humoristische observaties.

From the book

'Gaat het goed?', riep hij nog.  'Nee!', riep ik keihard terug en ik meende het. Voor mijn gevoel liep ik met een slag in het wiel. Ik zakte steeds door mijn benen. Ik dacht dat ik er belachelijk bij liep. Ik was er nu zo dicht bij, maar vroeg me af of ik het zou halen. Ik vertrouwde mijn benen niet meer. Ze konden er elk moment mee ophouden. 'Annikaaa!!'  Ik herkende de stem niet, maar wist wel dat het een bekende moest zijn. Het werd van ver geroepen. Iemand wilde per se mijn aandacht. Ik keek opzij. Daar in de verte wandelde Edwin. 

About the author

Annika Voets begon pas laat met hardlopen, maar vanaf de eerste kilometer werd ze gegrepen door de sport. Al snel begon ze haar belevenissen tijdens trainingen en hardloopevenementen vast te leggen, wat uiteindelijk resulteerde in dit inspirerende boek. Annika woont met haar man en twee zonen in Helmond (Noord-Brabant) en werkt als docent Engels op een middelbare school.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Om te kijken of je het kunt - Hardlopen van 1 km naar een hele marathon HARDCOVER

Author:

Annika Voets

Category:

Sports and Games

Number of pages:

180

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-340-6 / 9789402243406

Price:

€ 25,49

Language

Dutch