'Ontaarde kinderen' - hemelse draakjes

Chantal Brom-Hoeberigs

Category: Biographies
  • (2)

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Draken, schatjes, engeltjes, bengels… Kinderen zijn een grote uitdaging in menig mensenleven. De verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt, de beslissingen die genomen moeten worden, de emoties die het bij een ouder losmaakt. De lezer wordt meegenomen in een leven van een doorsnee gezin waarin alledaagse en veelvoorkomende situaties worden beschreven met een vleugje humor. In het verhaal wordt duidelijk dat kinderen het leven van een ouder kunnen verrijken met verbazing, verwondering, hilariteit en af en toe een beetje chaos. Word geconfronteerd met de herkenbaarheid en leer dat zaken makkelijker te handelen zijn wanneer je alles met een korreltje zout neemt.

From the book

“Mama, de film hangt vast...


Mama, ik zit boven op de kast en kom er niet meer vanaf...


Mama, ik ben gevallen en heb bloed...


Mama, hij heeft me geslagen… 


Mama, ik heb dorst en ga dood


als ik NU geen drinken krijg…”


 


En dat alles in die vijf minuten dat ik dacht


wel even snel te kunnen douchen!

About the author

Chantal Brom (1978) is de moeder van twee jongens en woont samen met haar drie mannen in Bavel onder de rook van Breda. Naast de dankbare moederrol is ze werkzaam als maatschappelijk werker, de partner van haar man en een vriendin voor haar vrienden. Ze heeft ontdekt dat het schrijven van anekdotes, welke doorspekt zijn met humor, ervoor zorgen dat alle rollen in haar leven vergemakkelijkt worden. Chantal kreeg de smaak te pakken toen ze begon met het schrijven van blogs. Een lang gekoesterde wens wordt werkelijkheid met het verschijnen van dit boek.

Reviews

2018-09-21 13:46:20 | By: Marja | Rating:
Een kijkje in het "mannen"gezin van mijn dochter. De weg er naar toe en vervolgens de dagelijkse avonturen met haar "mannen" op een humoristische manier beschreven. Je blijft er in lezen.

2018-05-09 14:10:33 | By: Gerrit Hol | Rating:
Een ontzettend leuk, herkenbaar, humoristisch geschreven en zeer gemakkelijk te lezen boekje. Ik las het in 1 ruk uit. Chantal is daarnaast bijzonder openhartig over haar privé leven. Een aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

'Ontaarde kinderen' - hemelse draakjes

Author:

Chantal Brom-Hoeberigs

Category:

Biographies

Number of pages:

104

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-04-2018

ISBN:

978-94-0224-475-5 / 9789402244755

Price:

€ 18,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)