Een nieuw begin aan de andere kant van de dood

Poul Hofland

Categorie: Fantasy

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Waar gaan we na de dood naartoe? Leven we voort of stop alles radicaal? En als we wel verder gaan, wat zou er dan in de zone tussen twee levens gebeuren? Welke onvoorstelbare gebeurtenissen zouden daar plaats kunnen vinden?

Een meisje sterft, maar het blijkt dat ze er nog steeds is. Zonder lichaam. Na een onvoorstelbaar avontuur als geest komt deze weer op aarde terug, in een ander (baby) lichaam. Lonit is een bijzonder meisje. Ze groeit voorspoedig op, maar zit ook vast aan een droom die haar nogal beheerst. Een niet alledaags fictief spiritueel en filosofisch avontuur.

Uit het boek

De kleurschakering van het licht was zeer boeiend en van een fascinerende schoonheid; het stelde gerust en gaf ook het idee daar in goede handen te zijn.
Naast de grote aandacht die Plenus Nihil ervoor had, voelde Het ook dat er een constante beïnvloeding uit voortkwam. Het was een gewaarwording alsof Het zich in een subtiele, onzichtbare esthetische stroming bevond, die van alle kanten naar de poort toe scheen te gaan.
Heel langzaam.
Geleidelijk en prettig.
Als een wonderlijk mooie en veelbelovende droom.
Aangetrokken door deze bijzondere trilling en de groeiende schoonheid van het licht, liet het wezen zich hoopvol in die stroming meevoeren.
Steeds dichter kwam Het bij de poort.
Gevoelens van het bereiken van een hoger niveau van geluk en tevredenheid begonnen steeds meer op Plenus Nihil in te werken. Het suggereerde overtuigend dat alle beloften op een prettige, ontspannen, rustgevende en dromerige wijze naar een verlangd einddoel zouden lopen.
Maar dan, ineens, aangekomen in de directe omgeving van de poort, ging elke beweging als in een stroomversnelling. Gelijk een bliksemschicht schoot het wezen door de poort en de direct daarachter gelegen energieboog. Onmiddellijk werd Het door zware magnetische krachtvelden beetgepakt en in een bepaalde richting getrokken. De beleving van al dat wat wondermooi was gleed als een gladde, zijde mantel van het wezen af en vervaagde in het niets.
Plenus Nihil besefte nu geschokt dat het ergens was waar het bij nader inzien niet wilde zijn.

Over de auteur

Poul Hofland is woonachtig in Den Helder. Hij heeft een brede belangstelling voor veel zaken. Die brede belangstelling gaat ook in de richting van wat er na de dood zou kunnen zijn. Is er ‘iets’ en wat zou dat kunnen zijn? Een nieuw begin aan de andere kant van de dood is geschreven vanuit deze belangstelling. En wie weet, de werkelijkheid zou best weleens zoiets kunnen zijn.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Een nieuw begin aan de andere kant van de dood

Auteur:

Poul Hofland

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

234

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

25-05-2018

ISBN:

978-94-0224-546-2 / 9789402245462

Vaste prijs:

€ 20,49