Fout - Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden

Corien Beerta

Category: Youth books
  • (2)

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Fout, is een interactief boek, waarbij je jouw eigen ervaring kunt analyseren. Laat je mee slepen met het verhaal en denk na wat jouw eventuele reactie zou kunnen zijn. Marloes als “ik-persoon” beschrijft wat ze allemaal heeft mee gemaakt in de afgelopen maanden op het gebied van vriendschap en relaties. Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden. Dit boek is een vervolg op het boek “Relatie of Frustratie”.

From the book

Het was zo gezellig, ik zag dat mensen naar ons keken, maar dat maakte mij niets uit. Ook merkte ik op dat mijn ex twee tafeltjes verderop zat, hij keek heel erg kwaad. Hij stond op en kwam naar ons toe, hij begon gelijk negatief over mij te praten. Hij pakte mijn arm vast en sleurde mij mee, het jaloerse gedrag dat hij toonde, viel niet in de smaak bij Paul. Hij kwam tussen mij en mijn ex in staan, praatte voluit tegen mijn ex dat hij mij met rust moest laten. Paul en mijn ex kregen ruzie, begonnen elkaar te slaan en te trappen. Even tussendoor; Ik fantaseerde altijd al dat jongens om mij zouden vechten. Helaas gebeurde dit in een droom in plaats van in het echt.
Ik wilde ze stoppen maar dit lukte niet, ik rukte ze uit elkaar en toen kreeg ik per ongeluk een slag in mijn gezicht van Paul. Ik viel op de grond en toen schrok ik wakker, ik zat direct overeind in mijn bed.’
Mijn hart sloeg een paar keer over en ik zweette enorm. Het was maar een droom. Ik keek mijn kamer rond en keek naar buiten, het was nog donker. Ik dacht na over Paul en hoe gezellig het was bij hem op de bank en viel gelukkig daarna weer snel in slaap. Wat ik daarna nog gedroomd heb is een raadsel.

Hieronder heb je plek om het op te schrijven. Uiteraard mag je ook gewoon je eigen schriftje erbij pakken.

Wat is jouw raarste of engste droom?

About the author

Corien Beerta (1989) – Heeft een trilogie geschreven en een jeugdthriller. Vroeger schreef ze graag korte verhalen en gedichten. Sinds kort doet ze mee aan schrijfwedstrijden; één van haar vele verhalen is gepubliceerd in een bundel en een ander verhaal is genomineerd, deze wordt deels verwerkt in een korte film ‘Mens en Robot 2045’. Ook is Corien weer druk bezig met het schrijven van een nieuw boek.

Reviews

2018-11-11 19:17:33 | By: Hilda | Rating:
Leuk!

2018-10-01 01:21:58 | By: Madelon | Rating:
Top boek!. Net helemaal uitgelezen. Leuk met die opdrachten het zet je wel aan het denken. Zeker kopen, moeite waard.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Fout - Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden

Author:

Corien Beerta

Category:

Youth books

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-05-2018

ISBN:

978-94-022-4537-0 / 9789402245370

Price:

€ 17,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)