Daniël en Nora

Lamara

Categorie: Romans

€ 18,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het is gedaan, maar toch blijft hij opdagen. Er zijn zogezegd geen gevoelens meer, maar toch vindt jaloezie veel plaats. Ze zeggen dat ze elkaar zijn vergeten, maar toch denken ze alleen maar aan elkaar. Niet alle relaties lopen goed af en die van Daniel en Nora zeker niet. Ze beweert wel dat ze hem niet meer nodig heeft, maar dat is een grote leugen. Beiden zijn ze te egoïstisch om elkaar als eerste een bericht te sturen. Je kan anderen wijsmaken dat er geen gevoelens meer zijn, maar wat als je hart toch iets anders zegt? Speelt Daniël nu met haar of is dit keer alles serieus? Een veel te ingewikkelde relatie waar veel meisjes zich in gaan herkennen.

Uit het boek

Daar staat hij dan, lachend, maar zodra hij me in de gaten krijgt tussen al het volk, verdwijnt zijn lach.
Zie ik daar nu verdriet of haat? In andermans’ ogen zou ik het humeur er meteen uit kunnen afleiden. Wat die persoon op dat moment voelt, maar hij? Hij was altijd al speciaal geweest. Altijd al mysterieus en je wist nooit precies wat hij bedoelde.
Net toen ik uit mijn gedachten ontwaakte, zag ik een meisje naar hem toelopen. Ach, misschien is het maar een kennis? Maar toe ik zag hoe hij naar haar keek, kreeg ik alles door. Ik was hem definitief kwijt. Want die blik, die blik zegt al genoeg. Alleen ik kreeg die blik van hem, alleen naar mij keek hij zo. Maar dat is al ‘verleden’, gebeurd en gedaan.
Ik kijk terug naar hun en zie hoe zij hem stevig knuf-felt en blijft dan onder zijn arm. Jaloezie ontwaakt in mij, en blijkbaar heeft hij het door. Grijnzend kijkt hij me aan en maakt zijn greep steviger. Mijn ogen bran-den, ik wil dit niet zien, godverdomme.
Hij is van mij, niet van haar. Om het nog erger te maken, drukt hij een kus op haar wang. Maar zijn blik blijft hangen bij mij, als hij me jaloers wilt krijgen, dan is het hem gelukt. Perfect zelfs, ik kook van jaloezie. Ik hou mijn stuur stevig vast, maar blijf hun aankijken.
Op een gegeven moment, hoor ik dat er getoeterd wordt en als ik me omdraai zie ik nog een glimp van een vrachtwagen. Een klap en dan niks meer, alleen duisternis en zijn stem. Zijn stem die naar mij roept, maar antwoorden kan niet. Daar ben ik veel te slap voor.

Over de auteur

Lamara Djabraïlova is een zestienjarige Tsjetsjeens meisje dat al veertien jaar in België woont. Lezen deed ze altijd al graag, even weg van alles was en blijft hemels. Sindsdien had ze één droom: een eigen boek schrijven om die vervolgens uit te laten geven. Het begon allemaal met Wattpad, waar ze haar verhalen publiceerde. Al snel had ze een groot publiek bereikt dat haar aanmoedigde om verder te gaan met waar ze mee bezig was. Inspiratie krijgt ze van haar dagdromen en haar eigen leven. Volgens haar is schrijven een perfecte manier om even alles te vergeten.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Daniël en Nora

Auteur:

Lamara

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

104

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

04-05-2018

ISBN:

978-94-0224-484-7 / 9789402244847

Vaste prijs:

€ 18,49