Jan en Zorba

Robbin Stikvoort

Categorie: Fantasy

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een groepje vrienden heeft een doorgang (Nigrum) in het bos ontdekt naar een parallelle wereld (Enerlei kring), waar duistere wezens ronddwalen. De doorgang is dichtgegaan, waardoor ze nu gevangen zitten in de parallel wereld. Komen ze er ooit nog uit?

En weten ze te ontsnappen aan de zielzuigers? Wie of wat is Zorba, en wat heeft hij gemeen met de vriendengroep? Wie overleeft deze duistere wereld?

Uit het boek

De takken slaan in zijn gezicht, hij blijft even met zijn voet achter een dikke boomwortel hangen.
"Nee, nee!" roept hij. Hij rukt zichzelf los en rent verder, harder en harder. Als hij achterom kijkt, is de gedaante verdwenen.

Ondertussen is er vlak boven de grond wat mist ontstaan. Jan draait zich weer om. Hij ziet voor zijn voeten iets langzaam door de mist omhoogkomen. Het is een donker gescheurde cape met puntige uiteindes. Het hoofd van de gedaante rijst langzaam uit de mist op.

Over de auteur

Robbin Stikvoort (1984) is geboren en getogen in Leiden, werkt al jaren bij de brandweer en is oud Nederlands kampioen shorttrack (2001). Vanaf zijn vierde jaar heeft hij op scouting gezeten, waar veel verhalen werden bedacht en geschreven. Later is Robbin bij scouting leider geworden en heeft hij een aantal kampverhalen bedacht en geschreven. Toen Robbin in 2010 stopte met scouting, miste hij het bedenken en schijven van verhalen. Het werd dus tijd voor het schrijven van een spannend boek.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Jan en Zorba

Auteur:

Robbin Stikvoort

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

42

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

18-05-2018

ISBN:

978-94-0224-514-1 / 9789402245141

Vaste prijs:

€ 15,49