Gevlucht naar de ruimte - Gevangen in de toekomst

R. de Leeuw

Category: Fantasy

€ 23,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sommigen accepteren hun rol in de toekomst maar sommigen gaan voor een tweede kans.

Als Sharon Long, later Soraya, probeert te vluchten van haar militaire carrière en eindeloze missies, gaat de ontdekkingsreis naar de planeet Aegis 1 fataal mis. Zij is de enige overlevende en wordt niet alleen wakker in een vreemde omgeving, maar ziet ook zichzelf als een vreemde. Ze is gedwongen de uitdaging aan te gaan om zichzelf opnieuw te leren kennen en raakt daarbij verstrikt in de gebeurtenissen op de kolonie. Voordat ze er zelf erg in heeft krijgt ze een grote rol te spelen en ontdekt ze niet alleen haar afkomst, maar ook iets nieuws... Iets onwerkelijks.

From the book

Met het wapen gereed loopt Soraya met een vlotte pas door de gangen. Ze controleer elke gang en bocht die ze passeert en draait zich regelmatig om zodat er niemand onverwachts op haar af kan sluipen. Ze komt al snel twee andere rebellen tegen die elke een andere richting op kijkt. Ze nadert de twee mannen snel en controleert of ze niet per ongeluk van de beveiliging zijn. Zodra ze bevestigd dat het inderdaad rebellen zijn vuurt ze twee afzonderlijke schoten en raakt ze één van hen in de zij, te hoogte van het hart en de ander in het hoofd. Vrijwel direct komt er nog een rebel om de hoek van de gang die Soraya nadert. Ze duikt opzij en vuurt nog eens. Ze raakt de vrouw in het hoofd. Als ze bijna bij de hoek van de gang is kan Soraya nog net stoppen om een korte barrage van vijandelijk vuur te ontwijken. Ze zet eerst een stap naar achter en duikt vervolgens recht vooruit. In haar duik draait ze haar lichaam en richt haar wapen de gang in. In de verte ziet ze één rebel staan met zijn wapen naar haar toe gericht. Ze vuurt drie gecalculeerde schoten voordat ze de grond raakt. Ze komt snel weer overeind en rent de gang door. Terwijl ze door de gang rent begint de rook sterk af te nemen en lijken de rebellen uitgedund te zijn. Al nadert ze wel weer commotie. Ze hoort mensen angstig gillen en enkele stemmen kwaad roepen. Ze merkt dat het kruispunt waar ze op af gaat richting de kantine en haar cabine toe gaat en de commotie ook uit die richting komt.
‘Iedereen klep dicht!’, roept een kwade mannenstem uit de gang. ‘Waar is ze? Waar is Soraya?’
‘Hier’, zegt Soraya kalm.
Ze staat in het midden van de gang, met haar wapen op de man gericht. Hij staat met zijn rug naar haar toe en heeft een hopeloos tegenstribbelende vrouw vast. Zijn pistool zit tegen haar slaap gedrukt.

About the author

Ralf de Leeuw heeft altijd al een levendige fantasie gehad als het neerkomt op verhalen, films en games. Nooit had hij een manier gehad om het te uiten, behalve in zijn eigen hoofd. Maar toen hij begon aan Gevlucht naar de ruimte, had hij de smaak meteen te pakken. Gigantische ladingen inspiratie en ideeën stroomden op hem in en de drang om het tot woorden om te brengen werd waar mogelijk nog groter. Nog steeds staat hij regelmatig in de woonkamer te stuiteren als hij een nieuw idee heeft dat hij dolgraag wilt uitwerken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gevlucht naar de ruimte - Gevangen in de toekomst

Author:

R. de Leeuw

Category:

Fantasy

Number of pages:

344

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-07-2018

ISBN:

978-94-0224-648-3 / 9789402246483

Price:

€ 23,49

Language

Dutch