Honderd tinten zwart - 20 korte verhalen en gedichten

Flor Coene

Category: Stories

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is het tweede boek van Flor Coene, nauwelijks zes maanden na het verschijnen van De ‘vila’ van Rex. De stijl van de auteur blijft dezelfde: met een mix van spanning, humor en onverwachte wendingen brengt hij een gevarieerd en lezenswaardig palet. Dank zij deze afwisseling en het veelvoud aan verhalen: een menu dat beetje bij beetje kan geproefd en gesmaakt worden. Of u kunt zonder onderbreking, gespannen en met een glimlach of een schaterlach genieten. Aan u de keus, beste lezer.

- Ideale vakantieliteratuur - 


From the book

"Tilleke, kom eens vlug", riep de koning.
Met krulspelden in het haar en intussen haar handen afdrogend aan haar schort, kwam de koningin uit de keuken gelopen.
"Wat is er, poes? Je ziet er zo bezorgd uit."
"We hebben een probleem", sprak de koning ernstig.
 
                                            * * *

Het werd een gigantisch succes. Alleen op You Tube werd het filmpje tweehonderd en elf miljoen keer bekeken. Alle TV journaals openden en sloten er mee en het filmpje werd alvast opzij gehouden voor het jaaroverzicht. Doch belangrijker: dank zij deze vertoning groeide de populariteit van de premier en de koninklijke familie naar ongekende historische hoogtepunten. De krantentitels logen er niet om:

Eindelijk normale mensen aan het bewind.

 
Eén en ander had tot gevolg dat België stilaan beschouwd werd als een modelland.
 
Van overal kwamen geïnteresseerde collega-politici naar Brussel om ter plaatse te komen kijken, om informatie in te winnen en te noteren hoe zij dit model konden kopiëren. Mutti Merkel kwam, evenals de Franse president Macron samen met zijn moe..., excuseer zijn vrouw, Theresa May kwam vragen of ze toch in de EU mocht blijven.
Zelfs de Amerikaanse president John Trompet belde naar de Belgische eerste minister om te vragen of het zou passen dat hij eens langs kwam.
"Kom maar af", antwoordde Smetje, " en breng Melanie mee."
 
Uit 'SMETJE FOR PRESIDENT'

About the author

Het titelverhaal is een persiflage op het veelvoud aan overroepen seksverhalen. Geen vijftig maar honderd redenen om er eens mee te lachen. Verder: achttien korte verhalen en gedichten vol (ont)spanning en plezier. Tot slot een politieke satire als vervolg op DE ‘VILA’ VAN REX. André De Smet, de held van dit vorig verhaal, heeft een nieuwe hobby en uitdaging gevonden: hij gaat in de politiek. De hilarische gevolgen laten zich raden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Honderd tinten zwart - 20 korte verhalen en gedichten

Author:

Flor Coene

Category:

Stories

Number of pages:

126

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-06-2018

ISBN:

978-94-022-4596-7 / 9789402245967

Price:

€ 18,49

Language

Dutch