Vier seizoenen naar liefde

Isabella Pouw

Categorie: Romans

€ 22,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De 24-jarige Molly Harderweg heeft haar leven best op een rijtje. Leuke vriendinnen, een lieve familie en een baan als lerares van groep vier. Ze mist alleen nog een man in haar leven… en misschien ook een hobby.

In haar vier seizoenen lange zoektocht naar liefde raakt ze verstrikt in ingewikkelde situaties. Hier probeert ze zelf een weg in te vinden. Hoe hobbelig die weg ook is. Zal haar eigen onhandigheid en foute mannenkeuze haar in de weg staan in de zoektocht naar de liefde?

Uit het boek

Ze klikt op het beginscherm van de datingsite.
‘Hmm, even kijken. Ik ben een vrouw die een man zoekt. Ik ben 24 jaar en woon in de buurt van Utrecht. Zo, nu een account aanmaken.’
Naam: Molly Harderweg
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Utrecht
Hobby’s:
‘Shit, het wordt echt tijd voor een hobby,’ zegt Molly tegen zichzelf.
‘Wat zijn mijn hobby’s? Eten? Hm, dat wekt niet echt een goede indruk. Winkelen? Nee, dan denken ze dat ik een shopaholic ben. Uhm, koken. Ja koken, dat is een goede.’
Hobby’s: koken
Bedenkelijk kijkt ze naar het scherm, er klopt iets niet.
‘Kak, er staat hobby’s en geen hobby. Wat is nog meer mijn hobby? Ik vul wel gewoon winkelen in. Of nee, series kijken. Ja, series kijken op Netflix.’
Hobby’s: koken, series kijken.
‘Backspace, backspace, backspace,’ mompelt Molly. ‘Straks denken ze nog dat ik iemand ben die alleen maar eet en lui op de bank zit. Er moet toch iets anders zijn dan series kijken? Hm.’
Opnieuw kijkt ze bedenkelijk naar het scherm.
‘YOGA! Ja, dat is een goed idee. Ik ga gewoon langs de yogastudio waar Hannah het telkens over heeft. Als ik dat doe, kan ik nu vast wel yoga neerzetten als mijn hobby.’ Langzaam typt ze verder.
Hobby’s: koken, yoga.
Verhaal over jezelf: mijn naam is Molly Harderweg en ik ben 24 jaar. Ik val op mannen en woon in de buurt van Utrecht.
Nee, dit is het niet. Dit heeft ze al verteld, denkt ze. Ze drukt op de backspace. Opnieuw.
Verhaal over jezelf: een in het begin verlegen, maar later spontane meid zoekt een leuke man om samen dingen te ondernemen. Van uit eten tot naar de dierentuin. Om later een relatie te krijgen. Zoek jij ook zoiets? Neem contact met me op!
‘Misschien een beetje stijfjes, maar we hopen op het beste. Even een foto erbij en klaar,’ zegt Molly opnieuw tegen zichzelf terwijl ze de foto uploadt. De foto ziet eruit als een mislukte pasfoto. Alle pasfoto’s zijn gedoemd te mislukken, dat is een feit. Iedereen weet dat.

Over de auteur

Isabella Pouw (1997) komt uit Harmelen en is leerkracht in opleiding voor het basisonderwijs. Naast lesgeven, waar ze veel inspiratie vandaan haalt, houdt ze ook van schrijven. Deze hobby begon op de middelbare school, waar ze de ruimte kreeg voor het schrijven van verschillende film- en toneelscripts, gedichten en verhalen. Het boek Vier seizoenen naar liefde is ontstaan uit de inspiratie van haar eigen verhalen, verhalen van anderen, veel romans lezen en een dosis fantasie.

Reviews

2018-07-10 22:10:29 | Door: Annette
Het leest heerlijk!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Vier seizoenen naar liefde

Auteur:

Isabella Pouw

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

262

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

22-06-2018

ISBN:

978-94-0224-592-9 / 9789402245929

Vaste prijs:

€ 22,00