Als de seksverslaving uitkomt - Verhalen van een partner

Marieke S.

Category: Stories
  • (1)

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat als op een dag blijkt dat je man een seksverslaving heeft... Na het uitkomen van een seksverslaving begint het pas. Je wereld stort in. Het leven van jou, je partner en je kinderen staat in een klap volledig op zijn kop. Over een seksverslaving is nog veel taboe. Hoe overleef je het eerste jaar na het uitkomen zelf en met je gezin? Verhalen van een partner beschrijft dit jaar vol verdriet, wanhoop, afschuw maar ook hoop. Over een gewoon gezin dat een moeilijk proces doormaakt. Over ruzie en over samenwerken. Over pijn maar ook over liefde.

From the book

Ik voelde me vrij, omdat ik niet meer voor hem hoefde te zorgen en omdat ik niet meer op hem hoefde te letten. Ik bedacht me ook dat het eigenlijk heel goed zou zijn als hij in de fout zou gaan in deze periode. Het zou de keuze voor mij om de relatie te beëindigen vergemakkelijken. En ik wilde liever duidelijkheid dan onduidelijkheid. Ik was dus niet bang hem de vrijheid te geven. Ik had zijn trouwring afgenomen en hem gezegd dat hij mocht doen wat hij wilde. Graag zelfs. Maar nu hij mijn toestemming had, was de noodzaak weg.

About the author

Marieke S. is getrouwd met Erik en samen hebben zij drie kinderen. Ze leiden een normaal gezinsleven, tot het geheim uitkomt dat Erik een seksverslaving heeft. Hierna werkt zij hard aan het verwerken van dit schokkende nieuws en aan het eventuele herstel van hun relatie. Door het schrijven van de verhalen krijgt ze meer inzicht en kan ze haar emoties beter een plek geven.

Reviews

2018-08-28 14:00:03 | By: Eve | Rating:
Wat een herkenning. Het sterkt mij in de stappen die ik zet in de relatie met mijn partner.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Als de seksverslaving uitkomt - Verhalen van een partner

Author:

Marieke S.

Category:

Stories

Number of pages:

82

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-06-2018

ISBN:

978-94-022-4566-0 / 9789402245660

Price:

€ 17,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)