De cargo-mix

Frieda Goovaerts

Categorie: Thrillers
  • (1)

€ 19,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Vaar mee met De cargo-mix van Antwerpen naar de Caraïben. Lach en ween met de ratjetoe passanten tot Olly, de maître d’ hotel verdwijnt. Een moord? Een ongeluk? Niemand die het weet. Het onderzoek brengt je tot in het zwoele, erotische Point à Pitre. Eén iemand heeft de sleutel tot het mysterie op zak, maar past die sleutel wél? En dan steekt er een storm op en blijken er nog meer slachtoffers te zijn gevallen! Trossen los, we zijn ermee weg!

Uit het boek

Hij bekeek haar rugkant, sinds hij haar kende was ze zeker tien kilo verzwaard. Waar hij op gekickt had, was niet meer, haar jeugdigheid, haar puurheid, haar hupsheid, dat was weg, voorgoed. Hij had gezien hoe de jaren aan haar lichaam hadden geknabbeld, hoe de tijd haar strakke buik had verminkt en hoe haar feromonen hem uiteindelijk niet meer konden prikkelen. Maar daar was het niet bij gebleven, emotioneel, verbaal en karakterieel was ze precies een ander mens geworden, een alien, een Xantippe, een Medusa, hij vond er niet direct de juiste benaming voor.
Hij schikte zich breeduit in het krappe bed en bekeek het plafond. De hele kajuit leek te draaien en te keren alsof hij dronken was. Het toilet dat hij Tiny hoorde doortrekken maakte meer decibels dan de furie buiten en dat was op zich een goed teken. Dat wilde zeggen dat de storm in kracht afnam en het ergste leed nu wel geleden was. Hij rekte zich vergenoegd uit, het zou allemaal wel in orde komen. Aan elk noodweer komt een einde, ook aan het mijne dacht hij.

Over de auteur

Frieda Goovaerts maakte zelf meermaals de oversteek per vrachtschip naar de Franse Overzeese Gebieden. Een privé voorval gaf uiteindelijk de boost voor dit fictieverhaal.  Frieda introduceert Gladys, een gepensioneerde zestiger, een taaie tante die als een pseudo commandant iedereen de les leest maar toch haar hart op de juiste plaats draagt.  Frieda is zelf gepensioneerd, is gelukkig getrouwd en heeft drie geweldige dochters en drie fantastische kleinkinderen.

Reviews

2018-07-10 17:48:05 | Door: Janssens Ludo | Waardering:
Boek om in één ruk uit te lezen, als je mee wilt varen op het ritme van de Marie. Door met korte stukjes telkens van 't een op 't ander te springen moet je alert blijven, en wil je zo vlug mogelijk weten wat er volgt. Dikke proficiat voor een debuut boek.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De cargo-mix

Auteur:

Frieda Goovaerts

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

198

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

22-06-2018

ISBN:

978-94-0224-590-5 / 9789402245905

Vaste prijs:

€ 19,99

Waardering:

  • (1)