Dreiging in Dertienhuizen - lees- en kookboek voor kinderen

Mirjam van der Zouw

Category: Children books
  • (3)

€ 20,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na de zomervakantie heeft Puck helemaal geen zin in het nieuwe schooljaar. Ze krijgt een nieuwe juf die ze nog niet kent, haar beste vriendin is verhuisd en ze mag ook al geen puppy. Er verdwijnen namelijk af en toe op mysterieuze wijze jonge hondjes in haar dorp Dertienhuizen. Lukt het Puck te bewijzen dat ze de verantwoordelijkheid aan kan?

In elk hoofdstuk van dit spannende verhaal wordt wel iets gegeten of gedronken. Al die dingen kun je zelf klaarmaken met de bijbehorende lekker gezonde recepten. Er zijn recepten voor onder andere drankjes, cake en koek, avondeten, lunch en hondenkoekjes.

From the book

Miep is het zat! Ze trekt de oude jas van haar opa aan en gaat naar buiten, haar neus achterna. Ze gaat op zoek naar de knuffel die verantwoordelijk is voor die doordringende lavendelgeur. Hevig snuffend en met sproeten die ondertussen zo donker zijn dat ze wel zwart lijken, loopt Miep door Dertienhuizen. Langzaam komt ze steeds dichter bij de straat waar Fé en juf Hondehaar wonen. Voor hun huis staat ze opeens stil. Hier is het, voelt ze. Eindelijk heb ik het gevonden.
Fé slaapt met het raam dicht en met Vlek dicht tegen zich aan gedrukt. Het raam is meestal open, maar nu heeft ze het dicht gedaan. Ze is veel te bang dat Vlek gestolen wordt. Maar wat Fé niet weet, is dat haar moeder met het raam open slaapt. En Miep weet dat er een kind binnen ligt met een nieuwe knuffel. Dat merkt ze aan alles. Ze moet en zal die knuffel hebben. Ze kan gewoon niet anders. Ze klimt door het raam van de moeder van Fé, sluipt langs het bed en schuifelt de gang in. Dan staat ze stil voor de deur van Fé’s slaapkamer.

About the author

Mirjam van der Zouw uit Den Haag houdt van bakken, koken, eten, lezen en schrijven. Dit vrolijke spannende mysterieuze verhaal schreef ze voor haar 10-jarige dochter toen die op vakantie in Slovenië al haar boeken uit had. Het viel zo in de smaak bij dochter en zoon dat ze besloot er een lees-, bak- en kookboek voor kinderen van te maken. Mirjam is ayurvedisch voedingsdeskundige en de recepten zijn daarom naast lekker en makkelijk te maken ook nog eens grotendeels gezond. Dit komt door onder andere het gebruik van gezondere alternatieven voor suiker en witmeel.

Reviews

2018-12-27 14:32:03 | By: Eugenie
Ook voor volwassenen een leuk leesboek.

2018-12-07 17:15:33 | By: Ina Kuiper | Rating:
Wat 'n leuk en leerzaam boek,gekregen van onze zwager Frans van der Zouw,ons kleinkind is te klein(7 maanden) om al te kokkerellen uit het boek maar ga haar al wel voorlezen en dan later met haar het in de praktijk laten maken,kijk er naar uit,leuke inspiratie (recepten)!!

2018-11-20 08:18:45 | By: Ellen | Rating:
Leuk, spannend, origineel en lekker. Verhaal en kinder kookboek. Mijn kids vinden koken en bakken opeens leuk.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dreiging in Dertienhuizen - lees- en kookboek voor kinderen

Author:

Mirjam van der Zouw

Category:

Children books

Number of pages:

132

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

21-09-2018

ISBN:

978-94-022-4652-0 / 9789402246520

Price:

€ 20,00

Language

Dutch

Rating:

  • (3)