Cover voorkant
Het Angstige Meisje
Het Angstige Meisje

Het Angstige Meisje

Desiree Cordewener

Category: Thrillers

€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Elena heeft meerdere vrouwen vermoord zien worden en zelf is ze tot haar grote opluchting kunnen ontsnappen. Tijdens haar ontsnapping wordt ze achtervolgd, maar de achtervolging door haar ontvoerder wordt opgehouden door twee politieagenten. Terwijl de ontvoerder opgehouden werd, is Elena zonder dat iemand het door had weggeglipt en in Duitsland terecht gekomen. Door hetgeen dat ze meegemaakt heeft, is Elena erg angstig en vertrouwt ze niemand. Dit valt dan ook overal aan te merken. En terwijl Elena verder probeert te vluchten, verliest ze het bewustzijn en wordt gevonden door een mannengroep die haar angst weg probeert te nemen en haar zo goed mogelijk probeert te helpen.

From the book

Het meisje rent verder. Als reactie daarop kijken de twee agenten elkaar aan. Precies op dat moment komt er een andere auto aan. Dit keer herkent het meisje wel de auto en ze wordt direct nog angstiger dan ze al was, met als gevolg dat ze in paniek raakt. Helaas voor haar kan ze geen andere kant op. Ze moet nu wel de agenten als hulptroef gebruiken, maar ze is echt niet van plan om mee te gaan. Ze zal wel iets roepen waardoor de agenten nog meer waakzaam worden.

“Stop die man! Hij is mijn ontvoerder, maar hij zal doen alsof dat niet zo is en een smoesje verzinnen! Hij wil mij vermoorden, net zoals hij ook andere mensen vermoord heeft!”, is hetgeen het meisje paniekerig schreeuwt, wanneer de auto stopt en haar ontvoerder uitstapt, die niet al te blij kijkt.

De ene agent schreeuwt tegen de andere dat die bij het meisje moet blijven, terwijl hijzelf zijn wapen trekt en naar de bestuurder loopt. De andere agent knikt bij het bevel en probeert zo dicht mogelijk bij het meisje te komen, ondertussen de net aangekomen man heel goed in de gaten houdend. De man blijkt namelijk een wapen te hebben en het ziet er naar uit dat hij dat gaat gebruiken. De agenten besluiten de man het bevel te geven dat hij zich moet overgeven.

Terwijl de agenten schreeuwen dat de man het wapen los moet laten, schreeuwt hij dat de agenten zijn vriendin los moeten laten en met rust moeten laten. Om te voorkomen dat de man geloofd wordt, begint het meisje zich ermee te bemoeien door te schreeuwen dat de man liegt en dat zij niet zijn vriendin is. Het geschreeuw van de agenten, die door hebben dat de man niets goeds van plan is, gaat dan ook verder.

About the author

Desiree Cordewener (1995) woont in Heerlen op zichzelf. Als klein meisje was een verhaal schrijven een lang gekoesterde wens en zo is ze begonnen met schrijven op haar achttiende met een verhaal als probeersel. Ze vond het zo leuk, dat ze er verder mee is gegaan en nadat ze een idee kreeg over een angstig iemand, is het verhaal ‘Het Angstige Meisje’ geboren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Angstige Meisje

Author:

Desiree Cordewener

Category:

Thrillers

Number of pages:

116

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-01-2019

ISBN:

978-94-022-4551-6 / 9789402245516

Price:

€ 18,99

Language

Dutch