Cover voorkant
Mijn Verzamelpunt - Welzijn door verzamelpuntcorrecties
Mijn Verzamelpunt - Welzijn door verzamelpuntcorrecties

Mijn Verzamelpunt - Welzijn door verzamelpuntcorrecties

Hermen Grondijs

Category: Health
  • (1)

€ 27,50

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

"De medische en wetenschappelijke wereld zouden er goed aan doen het corrigeren van het verzamelpunt als een noodzakelijke toevoeging te accepteren. De beschreven therapieën zouden ten behoeve van onze gezondheid toegepast dienen te worden in alle huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. Dit boek zou daartoe een grote bijdrage kunnen leveren."
- Jon Whale

Dit is een boek voor iedereen: artsen, therapeuten, patiënten en geïnteresseerden in verzamelpuntcorrectie. De lezer kan met dit boek zijn voordeel doen; de werkwijze en uitwerking van de verzamelpuntcorrectie leren kennen en ervaren, naast de mogelijkheden om de achtergronden en de wonderbaarlijke resultaten van de edelsteenlampentherapie onder ogen te krijgen. Er zijn conclusies te trekken en wegen te zoeken om de eigen situatie te verbeteren. Een medisch verantwoorde verhandeling die bijna leest als een roman; leesbaar en informatief voor leken, een aanvulling voor artsen en een leidraad voor therapeuten.

From the book

Indien het verzamelpunt bij de mens verschuift, verandert er ook iets anders, zoals het klimaat in het aardeverhaal. Maar andersom gebeurt vaker. Als er iets essentieels binnen het lichaam verandert, heeft dat invloed op het verzamelpunt, dat daardoor wordt verplaatst. Dat kan van stress tot een leveraandoening, van hersenspoeling tot kanker, van hiv tot hartproblemen zijn. Eigenlijk van alles wat een mens kan mankeren.
Wanneer er bij mensen enkele cellen niet meer goed functioneren, kunnen ze gaan afwijken. Dat kan deels erfelijk zijn, of door stress worden veroorzaakt, of door een verkeerde leefwijze en dito eetpatroon. Maar ook onverwerkte trauma’s kunnen de oorzaak zijn. Heeft een patiënt een leverkwaal, iets aan de nieren of problemen met het hart dan zal de frequentie die het betreffende orgaan afgeeft veranderen, wat dan weer invloed heeft op de elektrische banen rond het lichaam en dus op het verzamelpunt.
Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich ter hoogte van de navel. De navel is de oorspronkelijke levensbron, de ultieme band met de moeder tijdens de zwangerschap. Is de boreling eenmaal goed en wel ingeschreven in het geboorteregister van de gemeente, dan begint het verzamelpunt zich tijdens de groeiontwikkeling naar het midden achter het borstbeen te verplaatsen, ongeveer ter hoogte van het hart.
Na de pubertijd, bij de start van volwassenheid moet het verzamelpunt zo ongeveer op de eindbestemming zijn aangekomen. Maar omgekeerd, bij een stervende, keert het verzamelpunt weer terug richting navel. Het verzamelpunt kan zich tijdens een mensenleven door vervelende omstandigheden – zowel fysieke als psychische – verplaatsen. Naar boven, naar beneden, links of rechts van de hartstreek. En dat kan ieder mens meerdere malen overkomen. De kunst van de therapeut is, om het verzamelpunt te lokaliseren en het vervolgens te corrigeren zodat het weer op de plek komt waar het hoort.’
‘En jij kan dat mysterieuze punt vinden en terugleiden naar het middelpunt van het menselijke lichaam?’
‘Ja, dat kan ik, en met mij al die mensen die ik heb opgeleid.’
‘En als dat malle punt weer thuis is, zijn dan alle kwalen opgelost? Waarom moet ik dan tien weken diëten en hier komen trillen?’
‘Zo eenvoudig is het nou ook weer niet.'

About the author

Toen Hermen Grondijs in aanraking kwam met “het verzamelpunt of assemblage punt” werd hij zo enthousiast dat hij er niet van slapen kon, hoe kan zoiets eenvoudigs toch zoveel teweegbrengen! Hij bracht de therapie naar Nederland, ontwikkelde de standaarden en behandel protocollen en ging mensen trainen over de hele wereld. Dit boek is geschreven in verhaal vorm en makkelijk leesbaar en geeft inzicht in deze behandelmethode.

Reviews

2020-01-08 21:08:54 | By: Frederiek ten Bosch | Rating:
Wat een vooruitgang t.o.v. het oorspronkelijke boek van Jon Whale. Dat was niet om door te komen.
Ik heb met verwondering, verbazing en toenemende interesse het hele boek in no-time uitgelezen.
Wat is er veel mogelijk, wanneer oeroude genezingsmethoden de farma(gif)pillen met allerhande bijwerkingen kunnen vervangen. Pillen die vaak ook nog niks oplossen, maar veelal slechts symptomen bestrijden.
Slechts een paar correcties hebben mij enorm 'opgeknapt'. Maar ook mensen met stress, angsten, trauma's en verslavingen kunnen geholpen worden. Volgens de schrijver kan een correctie zelfs bij ADHD, autisme, epileptische aanvallen en nog vele andere aandoeningen of ongemakken wonderen verrichten, of minimaal een beter gevoel van welzijn geven.
En het mooie is dat de therapie naast elke andere therapie kan worden toegepast.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mijn Verzamelpunt - Welzijn door verzamelpuntcorrecties

Author:

Hermen Grondijs

Category:

Health

Number of pages:

234

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 177 x 254 mm

Release date:

06-07-2018

ISBN:

978-94-022-4619-3 / 9789402246193

Price:

€ 27,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)