Daar zit een luchtje aan ... Een superleuk & grappig verhaaltje over stinkende scheetjes

Jonine Smit

Category: Children books
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Er is niets leuker - vooral als je klein bent - dan praten over dingetjes die eigenlijk niet heel netjes zijn, zoals scheetjes. Dit boek geeft een leuke en humoristische draai aan stinkscheetjes en maakt het onderwerp luchtiger. Het grappige verhaal en de leuke karakters Ruftelientje en Bolletje Bil geven een nieuwe draai aan vieze stinkscheetjes. De vrolijke tekeningen en scheetweetjes maken het extra leuk en informatief. Zo wordt praten over scheetjes toch wel erg leuk!

From the book


Ruftelientje

About the author

Jonine Smit (30), ontwerper en vormgever, heeft samen met haar zoon Luciano Smit (8) haar droom waargemaakt. Als kind van vijftien jaar zei ze al dat ze misschien wel kinderboeken wilde gaan schrijven. Na vijftien jaar is deze droom nu werkelijkheid geworden en heeft zij samen met haar zoon dit superleuke en gekke verhaal over stinkscheetjes ontworpen en geschreven. Ze wil iedereen meegeven dat het belangrijk is dat je je hart volgt en dingen doet die je gelukkig maken. Volg je passie en geloof in jezelf! Er is er maar één zoals jij … En niets is onmogelijk.

Reviews

2018-07-10 19:32:27 | By: Marriële | Rating:
Een super leuk boekje waar een luchtje aan zit. Makkelijk te lezen, ook voor kinderen die net beginnen met lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Daar zit een luchtje aan ... Een superleuk & grappig verhaaltje over stinkende scheetjes

Author:

Jonine Smit

Category:

Children books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

08-06-2018

ISBN:

978-94-022-4565-3 / 9789402245653

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)