De mysteries rond Danny Born

Hans van Heiningen

Categorie: Thrillers

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een opeenstapeling van dramatische gebeurtenissen leidt ertoe dan James Kilmanic besluit om zijn geluk te zoeken in Amerika. Hij ontmoet Anna en zij gaat met hem mee. Na een helse reis komen zij aan in New York. Daar ontmoeten zij mensen en samen trekt de groep door verschillende staten om uiteindelijk terecht te komen in Nevada, op de grens met Californië. Daar stichten zij een stadje. Honderd jaar later wordt het eeuwfeest gevierd. Maar er gebeuren ook vreemde dingen. Mensen sterven, wolven verschijnen. Er is iets gebeurd honderd jaar terug. Eist dit nu zijn wraak?

Uit het boek

Ze waren al een paar uur bezig en de meeste brokstukken lagen op de kar. De zon scheen hoog en fel. De mannen hielden even op met werken. Clint richtte zich op en keek in de ruimte die ontstaan was. Hij kon ver kijken nu het huis weg was. Plotseling keek hij vreemd voor zich uit. Het leek alsof hij in de weerspiegeling van de hete zon wolven zag lopen. Hij wiste het zweet van zijn voorhoofd en keek nog eens die kant op. Nu zag hij duidelijk een groep van acht wolven zijn kant uit komen. Maar dat kon toch helemaal niet? Er zaten hier geen wolven. Opeens voelde hij dat hij bij zijn enkel beetgepakt werd. Hij keek omlaag en zag een skelet liggen dat precies op Barry Trasser leek. Een knokige hand had zich rond zijn linker enkel vastgeklonken.
Het skelet keek hem aan en een krakerige stem zei: "Jij ook, Clannith, jij ook!"
Het skelet liet hem los en viel in gruis uit elkaar. Een plotseling opkomende wind nam het gruis mee in de richting van de wolven. De wolven waren weer verdwenen. Clint stond al die tijd, het leek minuten maar in werkelijkheid waren het maar vijftien seconden, vastgenageld aan de grond. Andy keek hem verbaasd aan.
"Hé, maat, gaat alles goed. Je ziet zo bleek. Wat sta je te doen, man?"
"Heb je ze gezien?
"Wat gezien?"
"Die wolven, heb je die gezien, en dat..." Hij maakte zijn zin niet af.

Over de auteur

Hans van Heiningen is een man met veel fantasie. Dit komt tot uiting als hij in 1980 een verhaal schrijft over een spookverschijning. Hij merkt dat het schrijven in zijn bloed zit. Steeds meer korte verhalen tovert hij uit zijn schrijfmachine. In 2012 komt hij met een eerste roman, de thriller Chakra. Twee jaar later volgt Virus. Met zijn onuitputtelijke fantasie zullen er nog vele thrillers volgen. 

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De mysteries rond Danny Born

Auteur:

Hans van Heiningen

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

184

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

13-07-2018

ISBN:

978-94-0224-635-3 / 9789402246353

Vaste prijs:

€ 20,49

Taal

Nederlands