Paranormale vermogens - Ontdek en ontwikkel uw eigen verborgen paranormale eigenschappen

W.v.Tilborg

Category: Spirituality
  • (2)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Willem neemt u mee op ontdekkingsreis, een wonderlijke reis waarbij u bij uzelf uw eigen paranormale vermogens kan ontdekken en ontwikkelen.
Een boeiende en spannende reis die u zeer zeker antwoorden zal geven op vragen waar u al heel lang mee zit.

From the book

WEGEN VAN TOEKOMST.

Velen mensen denken dat hun toekomst toch vast staat en dat er niets aan te tornen valt, ik heb ook met dit vraagstuk gelopen, en ben tot de conclusie gekomen dat er inderdaad tot bepaalde hoogte iets vaststaat. Maar het aller grootste gedeelte kunnen wijzelf invullen. Misschien is dit voor sommige mensen een teleurstelling, die mensen moeten eens wakker worden en gaan beseffen dat zij zelf leven en niet geleefd worden.
Niets in dit leven gebeurt uit zichzelf, voor dat er iets gebeurt, is er een gedachte aan voorafgegaan. Want weet u het nog, onze gedachten worden werkelijkheid, weliswaar afhankelijk van de intensiteit ervan.
Op sommige tijds coördinaten waarop een gebeurtenis 'gepland' is, (voordat wij incarneerden), hebben wij de mogelijkheid de plannen te wijzigen. Dat kunnen zeer belangrijke situaties zijn, maar ook als u het begrijpt, de minder belangrijke. Ons hele leven zit vol met deze coördinatie punten, de meeste hebben wij zelf in het huidige leven opgebouwd. Wij hebben de vrijheid ons leven te verbeteren of te verwoesten. Kiezen wij een andere weg dan die voor ons gepland is of openligt, dan kan dat in sommige situaties nadelige gevolgen hebben.

About the author

Willem van Tilborg (1962), geboren en getogen te Sliedrecht, worstelde als kind zijnde met vragen, omdat hij dingen zag die anderen niet zagen. Hij begon zelf met een ontdekkingsreis om antwoorden te krijgen die niemand anders hem kon geven. Dat wat hem overkwam, was zelfs taboe en onbespreekbaar in het zeer christelijke dorp.
Zijn reis wil hij nu met u wil delen, zodat u antwoorden zal krijgen op de vele vragen en onduidelijkheden en verdrongen feiten door geloofsdogma's.

Reviews

2018-08-28 20:09:44 | By: Freddy | Rating:
In duidelijke taal geschreven en hoe het komt weet ik niet maar het geeft systematisch antwoorden op vragen. Heel verrassend en leerzaam.

2018-08-17 20:14:41 | By: Cathy | Rating:
Echt een heel interessant en een leerzaam boek Een aanrader voor antwoord op vele vragen, om zelf je verborgen vermogens te ontwikkelenWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Paranormale vermogens - Ontdek en ontwikkel uw eigen verborgen paranormale eigenschappen

Author:

W.v.Tilborg

Category:

Spirituality

Number of pages:

194

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

10-08-2018

ISBN:

978-94-022-4682-7 / 9789402246827

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)