De avonturen van Harty 2 - Harty is jarig

Mieke Beiler

Category: Picture books
  • (2)

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dat je je vanbinnen anders kunt voelen dan dat je vanbuiten laat zien, is voor volwassenen een bekend gegeven. Voor kinderen is dit minder duidelijk. Het kan dus lastig zijn om dit met je kind te bespreken. Met het personage Harty geeft Mieke Beiler de volwassenen handvatten om te gebruiken wanneer zij met kinderen over het gevoelsleven willen spreken. Miekes ervaring als kindercoach geeft hierbij extra gewicht aan het boek. Een leuke toevoeging aan het boek zijn de kleurplaten. Je kunt deze samen met het kind inkleuren en daarbij praten over hoe een blij of verdrietig gevoel eruit ziet. Met dit boek over Harty heeft Mieke een prachtige tool ontwikkeld die kinderen kan helpen zich beter te uiten.
Harty is jarig is een boekje vol emotie, dat verschillende karaktereigenschappen beschrijft over "geven" en "delen" en "vriendschap ondanks teleurstellingen". Dat is wat Mieke Beiler kinderen en hun ouders graag mee wil geven. Het leven kent zijn mooie momenten, maar heeft ook vele moeilijke en teleurstellende momenten. Als je ondanks dat toch het goede blijft zoeken...dan zal je dat ook vinden!


From the book

Harty kan bijna niet meer wachten… Alle vriendjes mogen op haar feestje komen.
Ze heeft iedereen uitgenodigd. Alleen Mira de mol is ze helemaal vergeten uit te nodigen.
Dat komt omdat ze Mira bijna nooit ziet. Mira leeft onder de grond en houdt van graven,
terwijl Harty altijd boven de grond leeft en houdt van vliegen en fladderen!

Waarom zou Harty Mira de mol vergeten zijn?
Gelukkig is Smarty Mira niet vergeten. En omdat hij Harty’s allerbeste vriend is,
gaat hij naar Mira toe om haar uit te nodigen.

Dan schrikt Harty opeens! Ze slaat haar handjes voor haar gezicht omdat ze bedenkt dat ze Mira de Mol niet uitgenodigd heeft voor haar feestje. Vanbinnen is ze een beetje in de war.

Harty
About the author

Mieke Beiler heeft in haar leven veel ervaringen opgedaan over gevoelens die je kunt laten zien of voor jezelf kunt houden. Doordat zij en haar man vele jaren samen als reizend koppel door vele landen trokken, ontmoetten ze verschillende mensen die eigenlijk allemaal eenzelfde ding gemeen hadden: Je kunt je gevoelens verstoppen of je kunt ze laten zien! Mieke wil graag met Harty laten zien dat openheid kan leiden tot bijzondere vriendschappen!

Mieke is naast het schrijven en ontwerpen van de Harty serie een geliefd kindercoach. Onder het motto "Je mag worden wie je bent" heeft ze al vele jaren met succes kinderen mogen begeleiden en coachen. Ze is regelmatig gevraagd om kinderen te coachen met traumatische ervaringen.

www.vrijevlinder.net

Reviews

2020-08-25 19:17:11 | By: Nicolien en | Rating:
Vrolijk boekje een feest om te lezen geven en delen leren en dat niet alleen de kadootjes belangrijk zijn maar de vriendschap en er zijn voor elkaar..

2019-03-06 13:49:32 | By: Rozanne | Rating:
Wat een feest om dit boekje te lezen! En juist erkenning te geven aan de waarde van een echt feest en het ongeziene kind. Helend en genezend voor het hart.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Harty 2 - Harty is jarig

Author:

Mieke Beiler

Category:

Picture books

Number of pages:

38

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

17-08-2018

ISBN:

978-94-022-4695-7 / 9789402246957

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)