Cover voorkant
De kracht van TEAM - Basketbal doe je niet alleen
De kracht van TEAM - Basketbal doe je niet alleen

De kracht van TEAM - Basketbal doe je niet alleen

Bryant Abath


€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na verschillende mooie prestaties van het nationale team en het Amsterdamse basketbal lijkt het Nederlandse basketbal progressie te maken. Daarnaast maakt 3x3 basketbal, de razend populaire straatbasketbalsport, haar intrede als een Olympische sport vanaf 2020. Zowel de Nederlandse mannen als vrouwen teams geven het publiek spectaculaire wedstrijden cadeau en kunnen meedoen met de grootmachten van de wereld, wat tijdens verschillende Europese- en Wereldkampioenschappen is gebleken. Zal Nederland wereldwijd een grootmacht worden op termijn?

Ondertussen wankelen verschillende teams tussen voortbestaan en ondergang, waardoor het nog altijd een vraag is hoeveel teams er overblijven. Wanneer er echter dieper op de dreigingen tot ondergang wordt ingegaan, blijkt dat er meer aan de hand is dan men op het eerste gezicht zou denken. Teamspirit speelt daarbij een cruciale rol.

From the book

Gelijk na de benutte vrije worp van Kherrazi sprintte Dimeo naar de andere kant om vervolgens halsoverkop het schot te lossen. Het leek een gok te zijn gezien de manier van schieten, maar deze ging er wel in: 83-86. Nu moest Apollo gelijk een fout maken in de hoop dat Leiden vrije worpen zou gaan missen. Kherrazi stond opnieuw op de vrijeworplijn. De laatste drie gingen er succesvol in. De eerste miste hij echter. Maar ja, als hij de tweede erin zou gooien, dan zou Leiden nog safe zijn. Ook de tweede ging mis en de Apollohal kreeg ineens het besef dat het nog zou kunnen. Dan moest alles op zijn plaats vallen en moest Leiden dom balverlies lijden. Alleen dan was het nog mogelijk. Apollo vond Sergio rond de driepuntslijn. Vijf driepunters gingen er voorheen in, en ook de zesde ging raak waardoor de stand weer gelijk werd: 86-86.

About the author

Passie, trots en euforie; dat zijn de drie pijlers die Bryant Abath binnen de basketbalsport erg belangrijk vindt. Sinds vier jaar is hij redacteur van verschillende basketbal instanties. Hierdoor wil hij de lezer meenemen naar mooie en prachtige ervaringen die hij mee maakt als hij naar basketbal kijkt, of zelf basketbal speelt. “Met z’n allen bereik je een streven,” is zijn veronderstelling. Eerder schreef hij al twee boeken: Defense and alley-oop! en De Terugkeer. Ook in De kracht van TEAM zullen enthousiaste maar realistische verhalen terug komen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De kracht van TEAM - Basketbal doe je niet alleen

Author:

Bryant Abath

Category:

Sports and Games

Number of pages:

132

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

10-08-2018

ISBN:

978-94-022-4689-6 / 9789402246896

Price:

€ 20,99

Language

Dutch