Fran, een bewogen leven

Geo Stuiven

Category: Novels

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Fran is het fictieve levensverhaal van Francesca. Het is een verhaal dat waar gebeurd zou kunnen zijn, met een licht erotisch getinte inhoud. Francesca had een zeer gelukkige jeugd tot aan de tweede wereldoorlog. Maar dan veranderde haar leven voorgoed... Door de Duitsers misbruikt en allerlei bijkomende omstandigheden drijven haar in de prostitutie. Zal ze na jaren van tegenslag, toch nog het geluk hebben om een normaal leven te leiden?

From the book

Ik installeerde me met kloppend hartje op een tabouret aan de toog, rechtover het compartiment waar Fritz en Suzanne zaten. Door plaats te nemen op het hoge caféstoeltje schortte mijn korte rokje nog hoger op, zodat ik met mijn mooie dijen gans bloot kwam te zitten. In mijn binnenste was ik daarover beschaamd en realiseerde me dat ik vroeger nooit zo een vulgaire houding zou aangenomen hebben. Maar ja, wilde ik de aandacht trekken van Fritz dan moest ik mijn trukendoos wel durven bovenhalen! En ja Boni, mijn truc lukte, want onmiddellijk zag en voelde ik de begerige blikken van Fritz op mijn blote billen rusten. Hij gaf geen aandacht meer aan Suzanne. Gedurig zag ik hem met zijn ogen goedkeurend over me heen glijden. Hij begon aan mijn voeten en dwaalde dan met zijn blikken over mijn eindeloos lange benen en mooi gevormde billen tot aan de rand van mijn rokje. Ik begon me er warempel onbehaaglijk bij te voelen. Ik had mezelf als verleidster overschat. Maar ik had dan ook nog geen ervaring in die soort zaken. Ik was al van plan om op te stappen, toen er redding kwam van Godelieve. Godelieve nodigde me uit om samen met haar in een compartiment te gaan zitten. Op die manier was ik van de opdringerige blikken van Fritz wat verlost. Maar ik wist maar al te goed dat ik mijn tactiek verder moest uitbreiden. De aandacht van Fritz had ik zeker al! Ik moest dus volharden als verleidster om hem in mijn macht te krijgen en hem uiteindelijk te doen boeten.

About the author

"Ik ben geboren in de Oost-Vlaamse gemeente Oosterzele in 1938. Gans mijn beroepsleven voltrok zich bij de Belgische spoorwegen. Nu ben ik gepensioneerd en woon te Overmere. Een boek over mijn ‘herinneringen’ kreeg bij familie en vrienden tamelijk goede appreciaties. Daarom besloot ik mijn memoires te bundelen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Fran, een bewogen leven

Author:

Geo Stuiven

Category:

Novels

Number of pages:

128

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

17-07-2009

ISBN:

978-94-608-9001-7 / 9789460890017

Price:

€ 15,95

Language

Dutch