Manjaga

Geertje Hoogenboom

Category: Youth books

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Akira is een doodgewoon meisje in de middeleeuwen, totdat ze een vreemd vogeltje vindt en een visioen krijgt. Samen met haar beste vriend Nalim en het vogeltje Pakiri ontdekt ze de magische wereld Manjaga. Deze wordt echter getiranniseerd door een schurk, die Devilion heet. Akira is uitverkoren om de wereld te redden. Heeft haar gave om de elementen te beheersen daar iets mee te maken? Gaandeweg ontdekt ze meer over het verleden van haar verdwenen ouders en waarom Devilion een monster geworden is.

From the book

De profetie van de Vier Wijzen Zij, die het vuur in haar haren heeft en de wijsheid van het water in haar ogen, zal de Uitverkorene zijn. Kracht en zelfvertrouwen aan de Uitverkorene! Haar ogen getuigen van moed en liefde Zij zal gelijkheid en rechtvaardigheid brengen. Aan haar zijde zullen vuur, water, aarde en lucht strijden. Macht en wijsheid aan de Uitverkorene! Zij, die de scepter der macht zal vinden, zal een einde maken aan de al eeuwigdurende oorlog tussen goed en kwaad. Toch zal haar taak nooit ten einde zijn. De wereld aan de Uitverkorene!

About the author

"Ik ben geboren op 28 januari 1997 en ben er een van een drieling, die uit drie meisjes bestaat. Ik hou van schrijven, alhoewel ik nooit lange verhalen heb geschreven. Ik heb dit boek geschreven als een extra opdracht op school en vond het erg leuk om mijn ideeën in een boek te bundelen. Een droom die uitkomt!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Manjaga

Author:

Geertje Hoogenboom

Category:

Youth books

Number of pages:

248

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

17-07-2009

ISBN:

978-90-883-4974-4 / 9789088349744

Price:

€ 17,45

Language

Dutch