De gewone student in ongewoon Uganda - Reisverhalen maar dan anders

Peter Kapteijns

Category: Travel
  • (2)

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Voor zijn opleiding heeft Peter Kapteijns vier maanden doorgebracht in de adembenemende parel van Afrika: Uganda. “Lees je goed in!” is wat hij als advies kreeg voor zijn grote avontuur. Maar veel blogs en reisverhalen leken op elkaar: ontzettend serieus en moeilijk doorheen te komen. Peter heeft het zelf anders aangepakt. Met deze dertien korte verhalen neemt hij u persoonlijk mee in de bizarre, schockerende en prachtige momenten die hij heeft meegemaakt. Enerzijds lachwekkend en vol met humor maar tegelijkertijd geeft hij stof tot nadenken. Want Afrika … tja, wat kun je daar allemaal meemaken?

From the book

Na een tijd met wijd openstaande ogen uit het raam getuurd te hebben, al kijkend naar de bloedrode stoffige weg voor en al het groen links en rechts van mij, merkte ik dat mijn chauffeur het speelterrein van onze gesprekken aan het verkennen was en begon hij steeds diepere vragen te stellen.
"Peter, do you have girlfriend?" of, "You want to marry later?" Na hierop te reageren vond ik het welletjes geweest en was ik klaar voor de klap op de vuurpijl. Ik wilde weten wat ik aan deze man had, mocht het ooit lastig worden. Ik wilde weten of dit een vriend voor het leven zou zijn, of slechts een vriend van de weg.

About the author

Peter Kapteijns was een doodnormale student die in zijn derde jaar van de opleiding Engels koos voor de abnormale stagebestemming Uganda. Uit eigen ervaring kwam hij erachter dat hij zijn aandacht moeilijk bij verschillende reisverhalen kon houden. “Het hoeft allemaal niet zo serieus”, is daarom ook zijn motto. Met dit in het achterhoofd, is hij zelf teksten gaan schrijven.

Reviews

2019-02-03 17:39:18 | By: Edward Wolfs
Een bijzondere student vol bijzondere verhalen over zijn bijzondere ervaringen in het bijzondere land: Uganda

2018-12-11 18:49:34 | By: michiel | Rating:
super leuk boek, maak er meer echt top en ook super grappig!!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De gewone student in ongewoon Uganda - Reisverhalen maar dan anders

Author:

Peter Kapteijns

Category:

Travel

Number of pages:

70

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-10-2018

ISBN:

978-94-0224-802-9 / 9789402248029

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)