Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde

Lianne Blacquiere

Category: Health

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lianne neemt je mee in een zoektocht naar zelfacceptatie en zelfliefde. Ze laat je zien dat dát de bron van je eigen geluk is. Door middel van kleine opdrachtjes en inzichten leer je meer te kunnen vertrouwen op wie je bent.

From the book

Nog niet zo lang geleden was ik wanhopig op zoek naar meer. Om meer te zijn, meer te doen en meer te hebben. Ik had toen nog geen idee hoe ik moest beginnen.
Ik kan mij nog steeds de frustratie en ontevredenheid herinneren. Ik had een gebrek aan zelfvertrouwen. Ik had het gevoel dat ik mijzelf aan het saboteren was. Ik voelde een grote weerstand tegen alles wat ik moest doen. Dit kwam voornamelijk voort uit een gevoel van angst.
Ik was er toen heilig van overtuigd dat ik niet goed genoeg was, dat ik niet genoeg had en alles wat ik ook maar wilde bereiken mij toch niet zou gaan lukken.
Dit gevoel merkte ik in het begin niet op. Hierdoor zakte ik steeds dieper weg in het moeras van zelfmedelijden. Deze gevoelens maakten mij onzeker, angstig en depressief.
Ik neem jou in dit boek mee op de reis die ik heb afgelegd naar een leven waar IK tevreden mee ben. In dit boek vertel ik tussendoor persoonlijke verhalen die worden gevolgd door een aantal oefeningen. Alle oefeningen heb ik zelf gedaan (of doe ik nog steeds) en hebben mij gebracht waar ik nu sta. Wat ik jou graag wil vertellen, mede met dit boek is dat:
Het geloven in voor jou negatieve denkbeelden je niet zullen helpen om het heft over jouw eigen leven in handen te nemen.

Voordat jij met dit boek begint wil ik tenslotte dit nog aan je meegeven:
Wat jij dagelijks doet en steeds weer herhaalt zal je uiteindelijk brengen naar jouw doel. Als je er echt in gelooft en als je het echt wilt, dan pas zal jij resultaat bereiken.
Deze opdrachten zijn een leidraad, niet de oplossing! Je gevoel, jouw dagelijkse motivatie en handelingen zijn het belangrijkste.

About the author

Lianne Blacquière werkt als ervaringsdeskundige en coach bij eetstoornissen en coacht daarnaast vrouwen die sterker in hun schoenen willen staan en hun leven willen veranderen. Ze is een gecertificeerd professional life coach, personal trainer en professional masseuse. Deze drie specialisaties gebruikt zij om het leven van haar klanten een boost te geven. Naast haar ervaringsdeskundigheid in eetproblemen als anorexia en boulimia heeft zij zich verdiept in de achterliggende oorzaken zoals een trauma/opvoeding/hoogsensitiviteit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde

Author:

Lianne Blacquiere

Category:

Health

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

02-11-2018

ISBN:

978-94-022-4677-3 / 9789402246773

Price:

€ 20,99

Language

Dutch