Op weg naar Bevrijding - Van junk naar Jezus

Paulus Schaftenaar

Category: Religion

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

'Op weg naar Bevrijding' is precies wat het zegt: Een zoektocht naar bevrijding. Paulus is een jongeman van 25 jaar. Hij krijgt op jonge leeftijd te maken met veel afwijzingen en pesterijen. Het duurt niet lang tot hij op het punt komt om drugs te gebruiken. Door de drugs raakt hij alles kwijt. Op dat moment gebeurt er onverwachts een wonder. Paulus deelt dat wonder graag in 'Op weg naar bevrijding'.

From the book

Stoned op de bank. Er gaan twee bolletjes met MDMA mijn mond in, gevolgd door een glas water om de smaak weg te spoelen. En nu wachten tot de MDMA zijn werk gaat doen. Anderhalf uur later begint mijn zicht weer scherper te worden. Mijn benen beginnen met dansen en voor ik het weet ben ik weer aan het trippen. Muziek, zó mooi, de wereld, zó mooi, en de mensen om me heen zó boos, omdat ze het niet begrijpen.

Depressief met grote pupillen en klemmende kaken keek ik uit het raam. De ‘fun’ was er na de eerste twee keer al niet meer.

About the author

Paulus (1992) komt uit een klein dorpje in de polder met zijn ouders en twee jaar jongere broer. Op jonge leeftijd ondervindt hij al snel de nadelige effecten van het pesten en raakt zichzelf daardoor kwijt. Hij denkt de oplossing hiervoor te kunnen vinden door softddrugs en later ook harddrugs te gaan gebruiken. Maar het gebruik voor ‘de fun’ wordt al snel een vlucht voor de realiteit. Het ging mis tot het moment dat God ingreep. God liet hem zien dat het ook anders kan.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Op weg naar Bevrijding - Van junk naar Jezus

Author:

Paulus Schaftenaar

Category:

Religion

Number of pages:

86

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-10-2018

ISBN:

978-94-0224-820-3 / 9789402248203

Price:

€ 17,49

Language

Dutch