YODESTINY - Inspiratie halen uit het leven

Yolanda Barton

Category: Stories
  • (3)

€ 19,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

YODESTINY is een persoonlijke verhalenbundel vol anekdotes uit het leven. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod zoals: verbondenheid, angst, kwetsbaarheid, loslaten. Yolanda Barton heeft het aangedurfd om haar ervaringen en inzichten te delen met de lezers. Laat je verrassen door haar verhalen die zowel humoristisch als serieus en gevoelig zijn. Zij hoopt met deze verhalenbundel mensen te stimuleren om zich niet uit het veld te laten slaan door kritiek of nare gebeurtenissen, maar zich te focussen op positieve ervaringen en op zichzelf. Het leven zit vol verrassingen. Als je ervoor openstaat, kan ook jij inspiratie halen uit YODESTINY.

From the book

Mijn voorhoofd voelt bezweet en ik voel de zweetdruppels aan alle kanten langs mijn gezicht en lichaam lopen. Hoe gênant is dit voor een vrouw. Ik heb me nog wel leuk aangekleed en mijn lange blonde haren in model geföhnd. Tegenwoordig is het al een hele klus om me vrouw te voelen, want wat ik ook aantrek, ik voel me een Michelinpoppetje en sexy voel ik me al lang niet meer. Leuk die reclamespots van Hunkemöller, maar bij mij staan die setjes niet zo mooi als bij een Doutzen Kroes, want ik heb een boeddhabuikje en bovendien is mijn maat niet altijd beschikbaar. En nu voel ik me vreselijk opgelaten met natte haren en een rood aangelopen gezicht. Ik probeer als een gek te camoufleren dat ik het warm heb. Met het servet dep ik mijn gezicht en mijn glas spa rood houd ik tegen mijn voorhoofd gedrukt, terwijl ik onzeker om me heen kijk of niemand dit gênante schouwspel doorheeft. Daar zit ik dan, vechtend tegen de hitte aan tafel terwijl mijn vriend geniet van zijn eten. Hij reageert niet eens meer op mijn zweetaanvallen. Ik wil van tafel weglopen en naar het toilet rennen, zodat ik mijn gezicht en polsen nat kan maken. Maar ik blijf zitten, want ik vind dat ongepast. Maar wat nu?

About the author

Yolanda Barton (1965) is geboren in Engeland en woont sinds haar zesde jaar in Nederland. Binnen zeer korte tijd leerde zij Nederlands schrijven en lezen. Het lezen van boeken was niet aan haar besteed. Ze stond liever op het toneel. Haar improvisatietalent en gevoel voor humor brachten haar mooie figuratie- en toneelrollen. Vorig jaar besloot zij te stoppen met het amateurtoneel en is zij begonnen met het schrijven van korte verhalen. In eerste instantie bedoeld om haar hart te luchten. Maar toen haar huidige vriend haar schrijftalent ontdekte, ontstond het idee om YODESTINY uit te geven.

Reviews

2018-10-04 11:23:47 | By: Nancy Van Bavelgem | Rating:
Dit boek is geschreven door mijn zus! En wat ben ik trots op haar! Het leest heerlijk weg en is zo herkenbaar! Soms serieus en soms met humor! Heerlijk boek!

2018-09-27 17:31:40 | By: Corrie | Rating:
Leuk boek! Heel herkenbaar. Soms verdrietig. Dan weer humoristisch. Leest makkelijk.

2018-09-11 13:15:02 | By: Tineke | Rating:
Heerlijk boek!Makkelijk om te lezen.Heel herkenbaar zijn een aantal verhalen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

YODESTINY - Inspiratie halen uit het leven

Author:

Yolanda Barton

Category:

Stories

Number of pages:

136

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

31-08-2018

ISBN:

978-94-022-4725-1 / 9789402247251

Price:

€ 19,00

Language

Dutch

Rating:

  • (3)