Cover voorkant
De avonturen van de 3 Huskytiers -  En de moord op de dijk & Handel
De avonturen van de 3 Huskytiers -  En de moord op de dijk & Handel

De avonturen van de 3 Huskytiers - En de moord op de dijk & Handel

Sonja Macht

Category: Animals

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Beleef een spannende wereld, gezien vanuit het perspectief van 4 Husky’s. De Huskytiers, bestaande uit: papa Bandit, mama Nikita, zoon Indy en ome Wolf, komen in ontroerende, humoristische en vooral spannende avonturen terecht. Ook aan romantiek is er geen gebrek. Zo raakt zoon Indy verliefd op een mooie blonde Cocker en ervaart een prachtige romance. Al snel volgt er een verschrikkelijke moord, die de Huskytiers tot in hun vezels schokt. De Huskytiers besluiten zelfstandig op zoek te gaan naar de moordenaar en raken verwikkeld in nagelbijtende, spannende avonturen. Aansluitend & extra: loopt dit verhaal over in het verhaal “Handel”. Het vrouwmens (en baasje van de Huskytiers) heeft de hulp van de zelfstandig denkende, slimme Huskytiers nodig. Kidnapping, spionage, spanning, romantiek, humor: alle ingredienten zijn aanwezig.

From the book

"Goedemorgen. Alleen aan de wandel?"
Het hele lijf van een bruine Duitse Staande komt nu te voorschijn uit de struiken en gaat dreigend dwars voor me staan. Het is een vervuild, pezig, slank, maar zeer gespierd lijf dat te voorschijn komt. Hij heeft duidelijk geen goede bedoelingen. Ik besluit beleefd te blijven. Hoewel hij er als een geduchte tegenstander uitziet, kan ik hem misschien wel aan, maar ik heb geen zin en tijd in een vechtpartij. Ik probeer mijn hartslag weer te reguleren.
"Ja. Sorry, als ik je verstoord heb. Is dit jouw terrein misschien? Mijn excuses in dat geval." De Duitse Staande kijkt me strak aan, lijkt me in te schatten en reageert op dreigende toon: "ALLES hier in het dorp is ons terrein." Ik zucht… oké. Deze is duidelijk niet voor rede vatbaar. Dit gaat problemen geven en ik moet naar huis. Maar zei hij nou ‘ons’? Ineens hoor ik van alle kanten geritsel, kijk om me heen en bemerk tot mijn schrik dat ik omsingeld ben. Nog drie honden komen te voorschijn met een uiterst dreigende houding. Een enorm grote en belachelijk gespierde Rottweiler links van me, een kleinere, maar zeker niet minder gespierde Rottweiler, rechts van me en achter me een gespierde, zwarte Stafford. Mijn hart klopt in mijn keel en ik maak me in paniek klaar voor een gevecht dat ik onmogelijk kan winnen. Ze trekken allen hun lip op, laten hun tanden zien en laten een gevaarlijke, lage grom horen, als voorbode van hun aanval. De Duitse Staande komt langzaam, plagend en dreigend met ontblote tanden, op mij af. Ook de anderen komen sluipend en dreigend dichterbij.
Ik doe uit een angstreactie een stapje terug en bots tegen de forse Stafford achter me, aan. Ik ben volledig ingesloten en kan geen kant op. Mijn hart klopt ongecontroleerd in paniek en een vreselijke angst maakt zich meester van mij, in heel in mijn lijf, en werkt verlammend. Hijgend van angst, kijk ik om me heen en maak me klaar voor het gevecht van mijn leven. Dit zal op leven en dood zijn.

About the author

De liefde voor honden is bij “het vrouwmens” altijd al aanwezig geweest. Net als de fascinatie voor het wolfachtige Husky ras. Haar eigen roedel Husky’s gaven haar meer dan genoeg stof tot schrijven. Ze probeerde zich in HUN wereld te verplaatsen en trachtte te begrijpen wat hen dreef. Hun uitgesproken eigenzinnige karakters, de eigenwijsheid, slimheid én (soms protesterende) gebabbel, en ja: zelfs hun gevoel voor humor, waren een bron van inspiratie voor deze verhalen. Elke hondeneigenaar zal ongetwijfeld de hondenstreken herkennen. Laat u meevoeren in de wereld van de echt bestaande Huskytiers.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van de 3 Huskytiers - En de moord op de dijk & Handel

Author:

Sonja Macht

Category:

Animals

Number of pages:

324

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-08-2018

ISBN:

978-94-022-4694-0 / 9789402246940

Price:

€ 23,99

Language

Dutch