Dwalen door Londen - Op vakantie in een wereldstad

Thies Jaarsma

Category: Travel

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Enkele dagen heerlijk dwalen door Londen. Het is weer eens wat anders dan op het strand liggen in Spanje, of kamperen op een camping in Frankrijk. Londen heeft voor eeuwig mijn hart gestolen.
Wat ik er doe? Om me heen kijken. Cultuur snuiven. Denken, dromen, schrijven, dichten. En bovenal genieten. Het zijn maar enkele dagen per jaar. Maar ik koester ze enorm. Het zijn mijn dagen. In "mijn stad". Is het vluchten? Van dagelijkse sleur? Nee. Hoewel...ja, ook. Tuurlijk.

From the book

En dan gebeurt het. Plotseling, aan de overkant van de brug...ja hoor...de Big Ben. Ik sta plotseling oog in oog met de beroemdste kerktoren ter wereld.
Millenium Bridge heet deze brug, over de rivier. Rechts van mij, levensgroot...het oh zo bekende reuzenrad...de Londen Eye. Ik knijp mezelf even.

About the author

Thies Jaarsma woont in Hattem en werkt in Zwolle. Hij heeft zijn hobby’s reizen, schrijven en de stad Londen in dit boek gecombineerd. De midden dertiger is een fervent lezer en is dol op het leren van andere culturen dan de onze. Jaarsma kan niet zonder mensen om hem heen, is een echt mensen mens. Hij is van mening dat het leven een serieuze aangelegenheid is, maar er moet wel gelachen kunnen worden af en toe.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dwalen door Londen - Op vakantie in een wereldstad

Author:

Thies Jaarsma

Category:

Travel

Number of pages:

70

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-09-2018

ISBN:

978-94-0224-776-3 / 9789402247763

Price:

€ 16,49

Language

Dutch