Cover voorkant
Moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven? - Euthanasie
Moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven? - Euthanasie

Moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven? - Euthanasie

Ellen Kerkvliet-Ineke

Category: Bereavement
  • (2)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Amsterdam, de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Een gezin met vier dochters lijkt voor de buitenwereld een doorsnee gezin, maar twee overlijdens en een familiegeheim geven het verhaal een andere wending met een belangrijke boodschap voor alle lezers.

From the book

Ook koesterden ze warme herinneringen aan de vele keren dat ze bij de zus van hun vader hadden gelogeerd. Vooral toen ze heel klein waren. Wat de precieze reden was geweest, waarom ze daar toen vaak en lang logeerden, wisten ze geen van beiden. Wel wisten ze dat ze het erg plezierig hadden gehad. Elke dag deden ze met hun tante wel een spelletje. ’s Middags mochten ze mee naar het park, waar ze met warm weer altijd getrakteerd werden op een ijsje. Ook het voorlezen voor het slapen gaan vonden ze erg spannend.

About the author

Ellen Kerkvliet-Ineke is geboren op 23 juli 1958 in Haarlem. Zij is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen en een kleinkind. Zij is afgestudeerd aan de hbo in voedingskunde, kruidengeneeskunde, bach-bloesemtherapie en aromatherapie. Haar hobby’s zijn tuinieren, lezen over mode, wonen, interieurs en architectuur.

Reviews

2018-10-12 19:05:05 | By: Ron Hameetman | Rating:
Ik kan mij aansluiten bij Liesbeth d'Orme. Ook ik heb het boek inmiddels uitgelezen. Geeft een heel mooi tijdsbeeld van toen. Fraaie wendingen in de verhalenlijnen en zuiver beschreven menselijke karakters met boeiende dialogen. Het maakt inzichtelijk hoe mensen zo vaak redeloos diametraal tegenover elkaar kunnen staan, als hoger geplaatste belangen de verhoudingen gaan doorkruisen.

Afgunst, jaloezie, mis-communicatie, schaamtecultuur, vooroordelen, zelfverloochening, etc., Ze gaan hand in hand en worden door de schrijfster in de diverse personages herkenbaar uitgedragen. Het zit er allemaal in De lettersoort, tenslotte en de druk van het boek zijn plezierig. Handzaam formaat, dus het leest ook om die reden, plezierig door. Ik kan dit boek aanbevelen, zeker voor de a.s. feestdagen!
.

2018-10-09 18:42:21 | By: liesbeth de l'Orme
moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven is een indrukwekkend verhaal, wat je als lezer gelijk uit wilt lezen, dus meeslepend en spannend tegelijk met een boodschap.
Voor ieder leesbaar met fijne hoofdstukken.

Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven? - Euthanasie

Author:

Ellen Kerkvliet-Ineke

Category:

Bereavement

Number of pages:

178

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

28-09-2018

ISBN:

978-94-022-4777-0 / 9789402247770

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)