Naadloos van zorgverlener naar patiënt - Mijn gevecht tegen borstkanker

Laura Klop

Category: Health

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In dit dagboek beschrijft Lotte hoe zij als zorgverlener zelf patiënt wordt na de diagnose borstkanker. Het behandeltraject omvat chemotherapie, bestralingen en hormoontherapie. Vrouwen of mannen die deze diagnose ook krijgen kunnen hier ook tips in vinden, omdat Lotte vrij nuchter haar behandeltraject beschrijft.

From the book

Dag 3:
Vandaag hebben we een afspraak op de poli chirurgie. De uitslag van de punctie waarbij ze de cellen onderzoeken is niet goed. Aangezien bij mijn zus op 41-jarige leeftijd borstkanker is geconstateerd wordt er ook een genetisch onderzoek aangevraagd in het UMC. De rest van de uitslag krijgen we vrijdag, over twee dagen. Er moet ook een MRI gemaakt worden, omdat de uitslag van een punctie in de oksel niet goed is en twee collega’s zijn bereid om die gelijk te maken.
Ik wil eigenlijk wachten tot vrijdag om het nieuws aan de kinderen te vertellen, maar omdat al duidelijk is dat het foute boel is en dat ik een mamma-amputatie ga krijgen wil ik het eerder aan de jongens vertellen. De jongens reageren kalm, maar in hun ogen zie ik wat anders. Dat vind ik wel moeilijk.

About the author

Laura Klop is getrouwd en heeft twee zonen. Nadat de diagnose borstkanker is gesteld heeft ze een dagboek bijgehouden. Aangezien ze zelf zorgverlener is heeft ze haar situatie vrij nuchter kunnen bekijken. Laura heeft dit boek vanuit haar alterego Lotte geschreven en wil met dit dagboek vrouwen of mannen helpen die in dezelfde situatie zitten. De opbrengst is voor Pink Ribbon.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Naadloos van zorgverlener naar patiënt - Mijn gevecht tegen borstkanker

Author:

Laura Klop

Category:

Health

Number of pages:

118

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-08-2018

ISBN:

978-94-0224-705-3 / 9789402247053

Price:

€ 18,49

Language

Dutch