Naadloos van zorgverlener naar patiënt - Mijn gevecht tegen borstkanker

Laura Klop

Categorie: Gezondheid

€ 18,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

In dit dagboek beschrijft Lotte hoe zij als zorgverlener zelf patiënt wordt na de diagnose borstkanker. Het behandeltraject omvat chemotherapie, bestralingen en hormoontherapie. Vrouwen of mannen die deze diagnose ook krijgen kunnen hier ook tips in vinden, omdat Lotte vrij nuchter haar behandeltraject beschrijft.

Uit het boek

Dag 3:
Vandaag hebben we een afspraak op de poli chirurgie. De uitslag van de punctie waarbij ze de cellen onderzoeken is niet goed. Aangezien bij mijn zus op 41-jarige leeftijd borstkanker is geconstateerd wordt er ook een genetisch onderzoek aangevraagd in het UMC. De rest van de uitslag krijgen we vrijdag, over twee dagen. Er moet ook een MRI gemaakt worden, omdat de uitslag van een punctie in de oksel niet goed is en twee collega’s zijn bereid om die gelijk te maken.
Ik wil eigenlijk wachten tot vrijdag om het nieuws aan de kinderen te vertellen, maar omdat al duidelijk is dat het foute boel is en dat ik een mamma-amputatie ga krijgen wil ik het eerder aan de jongens vertellen. De jongens reageren kalm, maar in hun ogen zie ik wat anders. Dat vind ik wel moeilijk.

Over de auteur

Laura Klop is getrouwd en heeft twee zonen. Nadat de diagnose borstkanker is gesteld heeft ze een dagboek bijgehouden. Aangezien ze zelf zorgverlener is heeft ze haar situatie vrij nuchter kunnen bekijken. Laura heeft dit boek vanuit haar alterego Lotte geschreven en wil met dit dagboek vrouwen of mannen helpen die in dezelfde situatie zitten. De opbrengst is voor Pink Ribbon.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Naadloos van zorgverlener naar patiënt - Mijn gevecht tegen borstkanker

Auteur:

Laura Klop

Categorie:

Gezondheid

Aantal pagina's:

118

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

17-08-2018

ISBN:

978-94-0224-705-3 / 9789402247053

Vaste prijs:

€ 18,49