Sterven of niet? - De wereld van Licht en Liefde

Monique J.C. Leten

Category: Fantasy

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De laatste twee jaar sterven vele jongeren in een onverklaarbaar ongeval. Zo ook Lynn, de dochter van Gina, een alleenstaande moeder. Ondergedompeld in verdriet en ongeloof gaat Gina op een spirituele zoektocht naar antwoorden. Ze krijgt nachtmerries en ziet een man, onzichtbaar voor anderen, die haar meeneemt naar een mooie nieuwe wereld waar de jongeren en ook Lynn nog leven. Haar vrienden steunen haar maar geloven dat ze die magische wereld fantaseert om haar verlies te kunnen verwerken. Is Gina echt gek aan het worden? Of toch niet?

From the book

Plots zit die man aan de kant van het water.
“Kijk snel daar”, zeg ik tegen Steve, “daar, zie je die man.”
Steve beweegt niet. Hij zit met de menukaart voor zich zonder ze echt te zien. Verdoofd, als een standbeeld, en ik krijg hem er niet uit.
De ober komt de bestelling opnemen en plots bij het horen van diens stem, komt Steve weer tot leven. De man aan het water is weg en Steve zijn ogen blinken weer. Rustig bestelt hij zijn stoofschotel met frietjes, extra mayonaise en een salade en geeft dan het menu aan de ober. Ik bestel hetzelfde en ook nog een fles rode Bordeaux. Wanneer ik Steve vraag waar hij met zijn gedachten was, zegt hij niet te weten waar ik het over heb. Hij lijkt weer in orde. Wat is er toch gaande? Wie is die mysterieuze man? Waarom kan Steve zich niets herinneren?

About the author

Monique Leten (1964) woont in Schilde met haar dochter. Toen ze in 2017 op medisch pensioen gezet werd bij bpost en ze niet meer mocht werken noch sporten, nam zij haar passie voor het schrijven weer op. Ze helpt graag mensen, ook spiritueel. Omdat vele jongeren in haar omgeving stierven de laatste jaren, werd dat de basis van haar verhaal en zo werd het boek ‘Sterven of niet?’ geboren, een emotionele rollercoaster. Als fan van fictie heeft ze er nog magische trucjes aan toegevoegd. Ze gelooft erin dat we de wereld mooier kunnen maken, zelfs zonder magie.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sterven of niet? - De wereld van Licht en Liefde

Author:

Monique J.C. Leten

Category:

Fantasy

Number of pages:

238

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-10-2018

ISBN:

978-94-022-4857-9 / 9789402248579

Price:

€ 21,99

Language

Dutch