Een Engel aan mijn bed - Spiritueel ontwaken bij een burn-out

Daniëlle Besseling

Category: Health
  • (1)

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In ‘Een engel aan mijn bed’ vertelt Daniëlle op ontwapenende, eenvoudige en oprechte manier over haar moeizame zoektocht naar het antwoord op de vraag wie zij is en waarom zij op aarde is. Vanuit haar ervaringen met kanker en een zware burn-out legt zij uit welke hogere redenen er schuilgingen achter deze moeilijke en intense perioden. Zij beschrijft de manier waarop zij haar spirituele gaven ontwikkelde en hoe engelen haar leven hebben verrijkt bij de zoektocht naar het pad van haar levensdoel.Op het moment dat zij op mysterieuze wijze een boodschap ontving van een engel aan haar bed, werd er een diep weten aangeboord. Dit zou de basis leggen voor de manier waarop zij gelijkgestemde vrouwen helpt tijdens de zoektocht naar zichzelf. Daniëlle’s verhaal biedt een unieke toegang tot de waardevolle boodschap van goddelijke intelligentie die zich in ieder mens bevindt.

From the book

Ik moet een jaar of zevenentwintig zijn geweest toen ik op een vroege ochtend wakker schrok van een helder licht. Het was een fase waarin ik niet meer sliep, maar ook niet helder wakker was. Ik was me ervan bewust dat het iets was wat goed en vertrouwd voelde en ik bleef dan ook heel rustig. Een aantal keren knipperde ik met mijn ogen om een duidelijker beeld te krijgen van wat ik nu eigenlijk zag. Het leek om een groot lichtgevend silhouet te gaan in de vorm van een lang persoon met vleugels, die vlak naast mijn bed stond. De uitstraling van het felle licht, waardoor ik met moeite mijn ogen kon openhouden, was er de oorzaak van dat ik er onmogelijk een gedetailleerde beschrijving van kon geven. Het was een magisch moment en intuïtief wist ik dat het in het teken stond van een bijzondere overdracht. De lichtgevende gestalte, waarvan ik pas veel later begreep dat het om een engel ging, gebruikte een manier van communiceren die ver voorbij woorden leek te gaan. Het was of de tijd even stilstond.

About the author

Daniëlle Besseling heeft haar eigen praktijk en is Engelentherapeut en burn-outexpert. Zij helpt vrouwen die vastlopen het bewustzijn te verruimen, hun hogere doelen te ontdekken en in de wereld te zetten.

Reviews

2018-11-07 06:18:51 | By: Marja Grootendorst (Opdam) | Rating:
Heel mooi beschreven,leerzaam ,verruimend en in begripvolle taal.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een Engel aan mijn bed - Spiritueel ontwaken bij een burn-out

Author:

Daniëlle Besseling

Category:

Health

Number of pages:

202

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-10-2018

ISBN:

978-94-0224-838-8 / 9789402248388

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)