Verbonden, voor altijd? - Hartsgeheimen op een internaat

Krisha van der Male en Vera van Vliet

Category: Young Adult
  • (2)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Juna en Amber, twee beste vriendinnen sinds de brugklas, worden op de proef gesteld. Is hun vriendschap sterk genoeg om een ruzie tegen te gaan? Kan Juna Amber vergeven nadat ze is vreemd gegaan met Max? Komt Amber er weer bovenop als haar grootste geheim uitlekt, en wie is die gek die naaktfoto's van ze maakt? Waarom wordt Juna ontvoerd en kan Amber haar vriendin weer vinden? ... Hoe loopt dit af?

Verbonden, voor altijd? is een spannend puberverhaal over vriendschap, vergeving, woede en verliefd zijn. Het speelt zich af op het internaat De Wilg waar Amber, Juna, Max en uiteindelijk Maas wonen.

From the book

Juna
Ik loop in mijn eentje de trap op naar de slaapkamers in de hoop dat ik Amber daar aantref. Wat ik zie kan ik niet geloven. Ik ben verdooft, maar dan besef ik wat ik zie. Midden in de gang staat Amber en ze is niet alleen. Haar armen om hem heen. Haar lippen op de zijne gedrukt. Ik wil gillen, schelden, slaan. Het maakt niet uit, maar ik moet hier weg. Ik verlies mijn evenwicht en val tegen de trapleuning aan. Ze laten verschrikt los. Haar ogen staan groter dan normaal. Hij kijkt naar de grond. Ergens heel ver weg hoor ik Amber mijn naam roepen.              
 “Het is niet wat je 
denkt, echt niet. Geloof me.” Het duurt even voor ik mijn tong heb teruggevonden die ergens in mijn maag zat, maar dan roep ik: 
“Tuurlijk 
ik geloof je. Het is overduidelijk dat je hem niet stond te zoenen, dat je hem niet leuk vindt en dat hij zijn handen niet op jouw onderrug had liggen.” Dan loop ik boos langs ze naar mijn slaapkamer. De tranen voel ik opkomen.

Amber
We staan nog steeds in de gang. Hij begint weer wat rustiger te worden. Hij pakt me vast en drukt me dicht tegen hem aan. Ik heb mijn armen om zijn nek geslagen. Zijn handen glijden over mijn rug steeds lager. Mijn neus tegen de zijne. Hij ademt langzaam. Zijn lippen komen steeds dichter bij die van mij. Moet ik dit laten gebeuren, is dit wel goed, ben ik niet gewoon hartstikke stom bezig? Ik voel zijn lippen al, zijn zachte tong. De lucht die hij via zijn neus uitblaast is warm. Ik ga op in hem, in alles van hem.              
Er 
klinkt iets hards achter ons. Ik trek mijn hoofd weg en draai me om. Hij houdt me stevig vast aan mijn arm. Juna staat met een bleek gezicht tegen de trapleuning aan. 
"Juna, het is niet wat je denkt, echt niet", roep ik naar haar, maar ik weet diep van binnen dat dit gelogen is.


About the author

Vera en Krisha zijn twee jonge schrijfsters. Ze gebruiken hun ervaringen, belevenissen en een stukje fantasie tijdens het schrijven. Net als in het leven van de hoofdpersonen maken zij zelf van alles mee. Ze hebben ruzie en maken het goed, kijken naar jongens en zwijmelen weg bij de meest knappe artiesten en boekfiguren.

Reviews

2019-03-01 13:26:30 | By: Ilonka | Rating:
Leuk boek, zeer herkenbaar voor pubers met hun puberdrama en ook nog wat heerlijke spanning. Als je eenmaal op gang bent wil je het boek in een ruk uitlezen.

2018-12-15 22:07:37 | By: believe in your dreams | Rating:
Dit is een geweldig boek vol met onverwachte gebeurtenissen. Ik vind dit echt een aanrader voor pubers. Het leest makkelijk door en de gebeurtenissen zijn heel erg herkenbaar.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verbonden, voor altijd? - Hartsgeheimen op een internaat

Author:

Krisha van der Male en Vera van Vliet

Category:

Young Adult

Number of pages:

192

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

09-11-2018

ISBN:

978-94-0224-890-6 / 9789402248906

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (2)