Eten van verlangen en verlangen naar meer - Humor, seks, wijn & vriendschap

Angela de Groot

Category: Novels
  • (3)

€ 21,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dat het leven geen rozengeur en maneschijn was, wist Cynthia al vroeg. Maar dat het leven zo vol met vriendschap, liefde, verlies, eten, drinken en verlangen naar meer zou zijn, dat had ze niet durven hopen of dromen. Laat je meeslepen in het verhaal van Cynthia, die van haar 18de tot en met 35ste jaar verwikkeld raakt in de meest humoristische, spannende en dagelijkse situaties die zowel jij als ik zouden kunnen meemaken. 

From the book

Cynthia heeft voornamelijk veel huisarrest en huishoudelijke taken. Haar hang naar vrijheid is groot. En ze kan niet wachten totdat ze het huis uit kan. Maar is het leven dan zo vrij?
Cynthia 18 jaar... Snel, als ze nu opschiet, kan ze via de de achterpoort weg. Ze moet de fiets laten maken voordat haar moeder thuiskomt. Cynthia opent de schuurdeur, loopt snel naar de achterpoort, zet die open en trekt de fiets richting achteruitgang. Nu maken dat ik wegkom!
Cynthia 35 jaar... Cynthia maakt haar riem vast, klapt haar tafeltje voor haar op en tikt Ler aan, die in diepe slaap tegen haar aan leunt. "Wat. Zijn we er al? Ik heb nog niks gegeten." Ler doet haar ooglapje omhoog en kijkt verward om haar heen.
Samen met haar vriendinnen beleeft Cynthia de meest uiteenlopende avonturen en maakt ze de lekkerste gerechten. Ze gaat op reis en ze ontmoet een bijzonder persoon. Zal haar leven een drastische wending nemen? Of kiest ze voor het 'normale' leven dat eigenlijk verre van 'normaal' is.

About the author

Angela M. de Groot is schrijfster en ex-eigenaresse van een eigen kledingzaak. Tijdens de heftige periode van beslissingen die zij moest nemen omtrent haar gezondheid en eigen zaak, heeft zij haar schrijfkunsten op papier gezet. Dit resulteerde in dit eerste verhaal. Angela staat bekend om haar creatieve geest, scherpe tong en inlevingsvermogen. 

Reviews

2019-01-12 17:43:49 | By: Binny | Rating:
super leuk boek en leest lekker!

2018-11-28 10:26:09 | By: Karina | Rating:
Gaaf boek! Lekker luchtig, leest makkelijk weg. Helaas te spannend om weg te leggen en daardoor in 2 avonden uitgelezen. Kopen dus!

2018-11-23 21:21:06 | By: Diana | Rating:
Verlangen naar het lezen van een warm boek tijdens de lange koude regenachtige dagen? Zoek niet verder.... dit boek is zeker een warme aanrader en een verlangen naar een deel 2Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Eten van verlangen en verlangen naar meer - Humor, seks, wijn & vriendschap

Author:

Angela de Groot

Category:

Novels

Number of pages:

248

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

02-11-2018

ISBN:

978-94-0224-866-1 / 9789402248661

Price:

€ 21,49

Language

Dutch

Rating:

  • (3)