Pitloze Druiven - Zoektocht naar het leven

Riekelt van Urk

Category: Religion

€ 19,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een doosje pitloze druiven betekende een omslagpunt in het leven van de schrijver. Hij wilde antwoord op de vraag hoe het toch kan dat, samen met hem, veel christenen moe zijn, zich pitloos voelen, terwijl de bron waaruit wij mogen putten vreugde, kracht en een leven in volheid belooft. Een leven waarin stromen van levend water zorgen voor groei naar volwassenheid, die ervoor zorgt dat ons leven betekenis krijgt, dat wij een duidelijk doel voor ogen krijgen en ons geleid weten door een krachtbron die eindeloos is.
Het was een reden voor hem om op zoek te gaan naar meer “pit” in zijn leven. Wat volgde is een zoektocht, beginnend bij zijn jeugd en eindigend bij...? Deze zoektocht heeft hem overtuigd dat een zoekend leven uiteindelijk leidt naar “Het Leven” zelf en dat de Bijbelse belofte “zoekt en gij zult vinden” echt waar is.

Dit boek is verschenen onder het samenwerkingsimprint bc∙bs 
van Boekencentrum Uitgevers en uitgeverij Boekscout.From the book

Een zoekend leven is een spannend leven waarbij we voortdurend worden uitgedaagd om nieuwe stappen te zetten. Stappen die alleen kunnen worden gezet als we oog hebben voor de richtingaanwijzers tijdens onze zoektocht en daar ook op reageren. Een aantal van deze richtingaanwijzers wil ik graag met jullie delen. Ik heb ervaren dat ze vaak heel onverwacht en soms ook op confronterende wijze op ons pad worden gezet. In het begin ook vaak verwarrend. Je wilt graag de grote lijnen zien en weten waar de zoektocht op uitloopt. Vertrouwen en overgave zijn dan vaak eigenschappen die we nodig hebben om onze tocht voort te zetten. Het levert uiteindelijk mooie verhalen op die je terug mag lezen en mag delen met anderen. Bij het teruglezen zal je steeds meer het doel gaan begrijpen en uiteindelijk ook steeds meer zicht krijgen op het verhaal van het leven. Een verhaal dat voor iedereen anders verloopt, maar uiteindelijk zullen we ontdekken dat we deze reis allemaal vanuit dezelfde intentie mogen aanvangen, namelijk gehoor geven aan de opdracht: Zoekt en gij zult vinden. Bij mijzelf begon deze reis, heel verrassend, met een bakje pitloze druiven.

About the author

Riekelt van Urk is in het dagelijks leven werkzaam als orthomoleculair therapeut. Hij is getrouwd en vader van drie dochters.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pitloze Druiven - Zoektocht naar het leven

Author:

Riekelt van Urk

Category:

Religion

Number of pages:

156

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

02-11-2018

ISBN:

978-94-0224-870-8 / 9789402248708

Price:

€ 19,00

Language

Dutch