Weeshuisvierling

Eefje van Oers

Category: Youth books

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Brittany is een zestienjarig meisje en is er één van een vierling. Samen met haar zus Maria is ze achtergebleven in het weeshuis waar hun moeder hen naartoe heeft gebracht. Ze gaan op zoek naar hun zussen en moeder. Ze beleven een hoop gebeurtenissen in het weeshuis samen met James, Brittany’s vriendje, en hun beste vriendin Nora. Waarom doet Maria de laatste tijd zo geheimzinnig? En weet Stefan, haar vriend, hier meer van?

From the book

“Oké, geen paniek allemaal, maar wie weet waar Luc is?” vraagt Chris met een luide stem. Niemand lijkt het te weten, dus zegt Chris: “Wie heeft hem vanochtend nog gesproken?”
Mike en Grave komen naar voren en vertellen dat ze vanochtend ruzie met Luc hadden. Op het laatst zei Luc dat ze van hem af waren. Maar wat hij daarmee bedoelde, wisten ze niet zo goed. Ik schrik er zo van dat ik meteen ga huilen. Ook Maria gaat weer keihard huilen, wat is dat toch met haar? Ze had het wel vaker over Luc de laatste tijd, dus misschien is ze ervan geschrokken.
Chris troost me met een knuffel en geeft me een klein kusje op mijn hoofd. Om een of andere reden ren ik snel de gang uit. Dat is natuurlijk helemaal lomp, maar ik weet niet wat ik anders moet doen. Maria en James lopen snel achter me aan. James pakt mijn hand en zegt dat het goed is.
“Nee!” schreeuw ik mijn zus en James toe. “Het is niet goed! Chris is verliefd op mij, Luc is verdwenen en Maria, jij doet zo raar de laatste tijd.”
Ze maakt aanstalten om iets te zeggen, maar barst in tranen uit. James kijkt mij vreemd aan: “Hoezo, Chris is verliefd op je?”
Maar ik hoor het niet en pak Maria vast, schud haar door elkaar en zeg haar dat ze iets moest zeggen.
“Het is ... Luc ... Hij ...”

About the author

Eefje van Oers (1995) woont op zichzelf in een rijtjeshuis waar ze een prachtig uitzicht heeft. Ze fantaseert graag over verhalen en schreef al boeken vanaf dat ze tien jaar oud was. Zo begon ze op haar zeventiende met het schrijven van dit jeugdboek. Verder leest ze graag detectives en spannende verhalen. Ook op Netflix is dit haar favoriete genre.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Weeshuisvierling

Author:

Eefje van Oers

Category:

Youth books

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-04-2019

ISBN:

978-94-638-9227-8 / 9789463892278

Price:

€ 18,99

Language

Dutch