6 belangrijke ingrediënten voor een succesvol(ler) jij - Een positieve bijdrage voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Glenn Ouëndag

Category: Management

€ 20,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is voor organisaties tegenwoordig een noodzaak om in te spelen op de huidige digitale ontwikkelingen en innovaties. De snelheid waarmee tegenwoordig digitale ontwikkelingen en innovaties gepaard gaan zorgt ervoor dat organisaties van hun medewerkers veelal eisen mee te bewegen in deze nieuwe tijd. En met die beweging verandert ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. 6 belangrijke ingrediënten voor een succesvol(ler) jij helpt je om erachter te komen wat jouw waarde is als individu en professional, hoe belangrijk het is om ergens passie voor te hebben en hoe het hebben van een juiste instelling je helpt een probleem of uitdaging positief te benaderen. Het boek geeft handvatten hoe je jezelf kunt ontwikkelen om succesvol(ler) te zijn in het huidige digitale tijdperk.

From the book

Maar hoe laat je als kandidaat zien wat je waard bent? Voordat ik daar wat verder op in ga is het allereerst belangrijk dat je eerst wat voorbereidend werk doet en voor jezelf antwoord geeft op de volgende vragen: Wat is voor mij de ideale baan? Waar word ik gelukkig van? Hoe ziet voor mij de ideale werkgever eruit? Welke waarde creëer ik voor een organisatie? Welk probleem los ik op? En hoe zorg ik ervoor dat ik een juiste ‘investering’ ben? Deze antwoorden zijn bepalend voor het verhaal dat je verteld tijdens een sollicitatiegesprek en vatten samen wie je bent, waar je voor staat en wat je voor een organisatie kan betekenen. Mocht je moeite hebben om direct antwoord te geven op deze vragen, geen probleem. In de komende delen van dit boek gaan we proberen hier samen antwoorden op te vinden door terug te gaan naar de oorsprong van de keuze van je pad en erachter te komen wat ervoor nodig is om succesvol(ler) te zijn in dit huidige digitale tijdperk, als professional en als individu. Dit doen we aan de hand van een zelfbedacht model, genaamd Ingrediënten voor een succesvol(ler) jij.

Samen lopen we in dit boek deze verschillende ingrediënten – Kennis en kunde, Passie, Kernwaardes (merk), Juiste instelling (omdenken), Communicatie en (Leren van) fouten en tegenslagen – door (waar ze voor staan en hoe ze je kunnen helpen) en heb je hopelijk aan het einde van het boek jezelf een beetje beter leren kennen; je beseft dat je dingen (rigoureus) anders kan of zelfs moet aanpakken, of je komt tot de conclusie dat je goed bezig bent en je alleen hier en daar wat kan afstemmen.

About the author

De passie en intrinsieke motivatie om mensen te inspireren, te motiveren en te helpen is bij Glenn Ouëndag altijd sterk aanwezig. Na ruim 10 jaar werken vond hij het tijd om zijn ervaringen te delen. De gedachte dat mensen bij het lezen van zijn boek wellicht op weg worden geholpen succesvol(ler) te zijn was voor hem dan ook één van de belangrijkste motivaties om dit boek te schrijven. Hij hoopt dat lezers hiermee voldoende geïnspireerd raken om hetzelfde te doen en anderen in hun omgeving op hun eigen wijze te helpen en te inspireren. Want samen bereik je meer dan alleen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

6 belangrijke ingrediënten voor een succesvol(ler) jij - Een positieve bijdrage voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Author:

Glenn Ouëndag

Category:

Management

Number of pages:

168

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

29-08-2018

ISBN:

978-94-0224-708-4 / 9789402247084

Price:

€ 20,00

Language

Dutch