The Last Sacrifice

Julie en Bronwyn

Category: Young Adult

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Liv is een meisje dat moederziel alleen is achtergelaten voor de deur van een streng gezin toen ze amper vijf dagen oud was. Wanneer ze op haar veertiende naar een nieuwe school moet verhuizen, komt ze echter met de dag meer te weten over zichzelf, haar bovennatuurlijke kracht en over haar magische ketting. Liv probeert een zo normaal mogelijk leven te leiden, al is dat moeilijk als je beseft dat er een moorddadige sekte achter je aanzit.

From the book

Na een tijdje marcheerde meneer Cornelissen met hernieuwde energie van links naar rechts. In een ruk draaide hij zich om naar de klas. "Als ik nog één woord hoor, hebben jullie morgen allemaal strafstudie!’’, brulde hij. Het zweet parelde op zijn voorhoofd en hij begon te trillen. Het leek wel alsof hij schrik had van iets of iemand. De klas viel abrupt stil na zijn uitbarsting, behalve Chanica. "Waarom straft u heel de klas? De enige die haar stomme mond weer eens opentrok, was Liv!’’ Aurora keek haar kwaad aan en stond op het punt haar vriendin te verdedigen, toen meneer Cornelissen ineens uitvloog tegen Chanica: "Liv heeft hier niets mee te maken! Helemaal niets zelfs…"

About the author

Julie (links) en Bronwyn (rechts) zijn twee vriendinnen uit Limburg, België, die de passie voor het schrijven delen. Op een dag besloten ze hun talenten te bundelen en voilà, hier is het dan: 'The Last Sacrifice'. Het eerste boek van de trilogie!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

The Last Sacrifice

Author:

Julie en Bronwyn

Category:

Young Adult

Number of pages:

208

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-10-2018

ISBN:

978-94-0224-770-1 / 9789402247701

Price:

€ 20,49

Language

Dutch