Unieke ontmoetingen - Verhalen die je raken

Wim Jan van 't Wout

Category: Stories

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De bundel bevat verschillende korte verhalen die elk op hun eigen manier de lezer weten te raken. De geschetste situaties en sferen resoneren nog lang na het neerleggen van dit werk na, niet alleen door het beeldende taalgebruik maar ook door de humor.

From the book

Haar zwarte, lange krullen tekenen mooi af bij de grijze massa mensen waar ze tussen loopt. De pianomuziek lijkt te vervagen en een symfonie zwelt aan, waar Vivaldi’s Vier Jaargetijden bij in het niets valt. Met mijn nederige excuses voor de liefhebbers ervan. Magistraal, magnifiek, majestueus als een orkest schrijdt ze voorbij. De pauken vergezellen haar stappen, de violen haar elegante voortschrijden.

About the author

Wim Jan van ’t Wout is geboren in Gouda, maar heeft tot op heden altijd in Boskoop gewoond. Bij verschillende bedrijven was hij werkzaam als administratief medewerker. Schrijven is altijd al een van zijn hobby’s. De afwisseling van bijbelstudies, zoals in het eerste boek ‘Leid mij in Uw waarheid’ en de losse verhalen, zoals in dit boek, geven de nodige variatie. Veel leesplezier gewenst.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Unieke ontmoetingen - Verhalen die je raken

Author:

Wim Jan van 't Wout

Category:

Stories

Number of pages:

66

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

12-10-2018

ISBN:

978-94-0224-810-4 / 9789402248104

Price:

€ 16,49

Language

Dutch