Nacht van de schaduw

Suzanne Zonnenberg

Category: Fantasy

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Iedereen heeft een schaduwzijde. Het is dat donkere deel in onszelf waar onze instincten vandaan komen. Maar het bevat meer dan dat. Diep in de onontdekte gebieden van onze psyche sluimeren ontzagwekkende krachten die naar buiten willen.
Wanneer de grens tussen fantasie en realiteit begint te vervagen, denkt Tessa dat ze haar verstand verloren heeft. Noodgedwongen daalt ze af in de donkere krochten van haar eigen onbewuste om te ontdekken wat het is dat er in haar rondwaart.
Tijdens haar reis door de duisternis beleeft ze haar ergste nachtmerries. Maar in deze mysterieuze wereld is niets wat het lijkt en in de ruïnes van haar innerlijke koninkrijk ontdekt ze dat ze meer is dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

From the book

De tijd vertraagde. Ze viel eindeloos lang en voor het eerst sinds jaren was ze zich volledig bewust van alles wat haar zintuigen haar vertelden. De lucht sneed genadeloos langs haar huid, liet haar haren omhoog wijzen en haar ogen tranen. Ze luisterde naar het ritmische wapperen van haar jas, hoorde hoe het samensmolt met het gegil van boven op de brug en ontdekte er een boze, maar o zo mooie melodie in. In dat moment van gewichtsloosheid voelde ze het: ze leefde. Ze leefde en dus was ze sterfelijk.
O, shit!
Het wateroppervlak schoot omhoog en sloeg als een ijskoude betonplaat tegen haar kwetsbare lichaam aan. Het korte moment voordat ze het bewustzijn verloor leek een eeuwigheid te duren, terwijl een schokgolf van pijn door haar heen vloeide en iedere cel in haar lichaam martelde.

About the author

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Nacht van de schaduw

Author:

Suzanne Zonnenberg

Category:

Fantasy

Number of pages:

210

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

05-10-2018

ISBN:

978-94-0224-798-5 / 9789402247985

Price:

€ 21,00

Language

Dutch