Tweelingdingen - Over twee bijzondere zusjes, grappige quotes en hilarische, herkenbare situaties!

Anneke Postma-Hassing

Category: Stories

€ 19,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Onze Elin en Mare, twee kleine boefjes.. een betere beschrijving is er eigenlijk niet.

Boefjes die supermarkten op stelten zetten maar ook bouwmarkten, samen avonturen beleven in deze voor hun nog vrij onbekende wereld, met hun onbevangen houding ieders hart stelen, maar bovenal; gek zijn op elkaar. Ik ben trots dat ik in samenwerking met boekscout deze mooie ervaringen met onze dochters mag delen in een boek! Laat je meeslepen in grappige situaties, geweldige opmerkingen en zet de ‘Elin en Mare’ bril op om ook alles vanuit hun ogen mee te beleven!

Ik hoop dat jij, net als wij, geniet van elk bijzonder verhaal!

From the book

BAMklingelBATS! Klinkt het door huis. Daar gaat de bak met blokjes over de vloer, de pannetjes van het keukentje worden druk heen en weer geschoven of weggeslingerd waar niet nodig en de tekenspullen komen op tafel. Chaos, a.k.a rotzooi. iedere ouder kent dat. Vijf minuten spelen met de blokjes, drie minuten met de keuken en dan eventueel toch nog met de klei. En alles staat hoe dan ook met elkaar in verbinding. Elin kookt bijvoorbeeld niet alleen met (plastic) fruit, haar knuffelijsbeertje komt ook wel eens in de pan terecht, of stiften, zelfs de speelgoeddieren moeten eraan geloven. En als ik dan vraag of de stiften eerst ook opgeruimd kunnen worden omdat er nu met het keukentje gespeeld wordt, zijn de dames altijd even creatief: “Maar dat kan niet mama, dat zijn patatjes! Die hebben we voor jou gekookt!” Had ik al eens verteld hoe slim mijn dochters zijn?

About the author

Ik ben Anneke, 28 jaar en getrouwd met Koen. Samen hebben wij twee prachtige dochters waar ik elke dag wel een verhaal over zou kunnen schijven. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest en nu ik ze zelf heb besef ik me nóg meer hoe kostbaar dit bezit is. Zij maken ons tot wie we zijn, elke dag weer opnieuw. Samen met Elin en Mare maken we de leukste, gekste dingen mee. Door deze verhalen te delen probeer ik naast onze ervaringen als tweelingouders een beetje humor in soms ‘lastige’ situaties te creëren. Ik geniet, elke dag!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tweelingdingen - Over twee bijzondere zusjes, grappige quotes en hilarische, herkenbare situaties!

Author:

Anneke Postma-Hassing

Category:

Stories

Number of pages:

126

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

09-11-2018

ISBN:

978-94-0224-919-4 / 9789402249194

Price:

€ 19,00

Language

Dutch