De uitverkorenen

Ricky Everts

Category: Fantasy

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een eeuwenoude strijd tussen het Goed en het Kwaad dreigt weer op te laaien. Om dit te voorkomen gaat Kristen op zoek naar de Uitverkorenen die zullen vechten aan de goede kant. Zij weet de Uitverkorenen uiteindelijk te vinden in een aantal tieners. Wat volgt is een spannend en magisch avontuur van zes vrienden waarbij hun moed en vriendschap soms goed op de proef wordt gesteld. Er gaat een magische wereld voor hen open, een wereld vol spanning en gevaar. Weten de Uitverkorenen de Duistere Machten te verslaan en kunnen ze hun lot als Uitverkorene vervullen?

From the book

Aan de punten van de zwarte drietand lichtte een kogel op. Een ogenblik later schoot Tanya die kogel naar Audrey toe. De blondine verdween in een rookpluim, die het gevolg was van een hevige knal.
“Audrey!” Lily probeerde op te staan, maar haar benen deden hevig pijn. Wanhopig keek ze om zich heen. Vlak naast zich zag ze Karlijn en Myléne liggen, die nog steeds buiten bewustzijn waren. Aan de andere kant lag Frank. Waar Sander, Dennis en Kim waren, kon ze niet zien.
“Ik moet Audrey redden,” kreunde ze.
Hoewel haar benen erg veel pijn deden, slaagde ze erin om op te staan en naar Audrey te strompelen. Met al haar kracht die ze nog had, duwde ze Tanya aan de kant. Daarna viel ze naast Audrey neer op de grond. De blondine bloedde aan haar gezicht en haar ogen waren gesloten.
“Wordt wakker, Audrey,” fluisterde ze.
Ze zag dat Audrey haar ogen probeerde te openen, maar ze slaagde er niet in. “Lily,” fluisterde ze.
“Blijf rustig liggen,” zei Lily. “We vinden wel een weg hieruit.”
“Dacht je dat?” snauwde Tanya. “Er gaat niemand meer weg hier!” Ze liet opnieuw haar drietand oplichten en toverde een laserkogel.
Lily boog zich over het lichaam van Audrey heen, om haar zo te beschermen tegen de laserkogel. “Ik bescherm je,” zei Lily. “Hoe dan ook.”
De laserkogel werd steeds groter. Plotseling schoot hij op Lily en Audrey af.
Lily kneep haar ogen dicht en hield het lichaam van Audrey stevig vast. “Ik accepteer mijn lot,” fluisterde ze zachtjes. “Ik ben een Uitverkorene en ik zal je beschermen, wat er ook gebeurt.”
Op het moment dat ze deze woorden uitsprak, lichtte er een enorm rood krachtveld op, dat de laserkogel van Tanya vernietigde en Tanya ook aan de kant vaagde.
Een ogenblik later was het krachtveld weer verdwenen. Lily opende voorzichtig haar ogen toen de aanval uitbleef en keek om zich heen. “Wat is er gebeurd?” vroeg ze zachtjes.

About the author

Al van jongs af aan was lezen zijn passie. Op een gegeven moment ontstond het idee om zelf een verhaal te schrijven. Het begon met een schoolopdracht, maar het mondde uiteindelijk uit tot het schrijven van een heus manuscript. Een verhaal dat met veel liefde en passie is geschreven. Verder heeft hij nog twee jonge kinderen van drie en nul jaar die zijn leven compleet maken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De uitverkorenen

Author:

Ricky Everts

Category:

Fantasy

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-10-2018

ISBN:

978-94-0224-814-2 / 9789402248142

Price:

€ 20,49

Language

Dutch