Slaaf van de verboden liefde

Maike van Riet

Category: Novels
  • (4)

€ 24,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met tegenzin stemt de rijke edelman Christian Gry toe om zijn ouders te bezoeken. Hij verheugt zich er nou niet bepaald op, omdat er nog veel oud zeer is tussen hem en zijn ouders. Maar dan ontmoet hij de mannelijke slaaf, Tomas, die zijn hele wereld op zijn kop zet. Kan hun liefde overleven in een wereld waar slavernij, geweld en discriminatie aan de orde van de dag zijn? Of is hun liefde gedoemd te mislukken?

From the book

Christian slaakte een zucht, hij kalmeerde maar hij liet Tomas niet los. Hij zette nog een stap dichterbij. ‘Ik droom over je, Tomas. Niet alleen ’s nachts. Je zit continue in mijn hoofd. Ik droom over je ogen, je hebt prachtige ogen, wist je dat?’
Tomas bloosde, hij was dankbaar voor zijn donkere huid en de slechte verlichting in het washok. Hij kon niet langer naar die mooie ogen kijken, bang dat hij de controle over zichzelf zou verliezen en richtte zijn blik op zijn blote voeten.
Twee vingers duwden zijn kin omhoog. De aanraking was teder, maar dwingend. Christian had zo’n zachte en tedere blik in zijn ogen dat Tomas bijna stikte. Nooit in zijn wildste dromen had hij ooit kunnen denken dat een man zoals Christian Gry met een blik vol liefde naar hem zou kijken. Voor het eerst sinds zijn moeder was overleden voelde hij zich weer geliefd. ‘Heeft niemand je dat ooit verteld?’
Tomas wilde zijn hoofd schudden, maar bedacht zich. Hij beet op zijn onderlip. ‘Misschien mijn moeder.’
Dat verbrak de spanning. Christian liet zijn hand zakken en grinnikte. De wanhoop in zijn ogen verdween en maakte plaats voor een geamuseerde twinkeling.
‘Je moeder had gelijk. Je hebt de mooiste ogen die ik ooit heb gezien.’
De sfeer veranderde meteen. De seksuele spanning in de lucht werd zo dik dat Tomas moeite had om te ademen.
‘En jouw lippen...’
Tomas was zich opeens erg bewust van zijn lippen. ‘Wat is er met mijn lippen, heer... Christian?’
‘Mijn lippen snakken ernaar om ze weer aan te raken.’
Weer? Tomas had verwacht dat Christian de kus nooit meer ter sprake zou brengen. De afschuw in zijn ogen na de kus stond op zijn netvlies gebrand.
‘Ik kan die kus maar niet uit mijn hoofd krijgen,’ bekende Christian.

About the author

Maike van Riet is geboren in 1990 te Eindhoven en woont in Vessem, een klein dorpje in de Kempen. Ze is vrachtwagenchauffeuse van beroep. Haar hobby’s zijn schrijven, wandelen en sporten.

Reviews

2019-02-01 20:57:56 | By: Yvonne | Rating:
Ik zal eerlijk zijn. Ik ken de auteur een klein beetje, en vond het super stoer dat ze een boek had geschreven. Ik als boekenwurm was dus zéér geïnteresseerd. Toen ik echter las waar het boek over ging, was dat niet gelijk het genre wat mij aansprak. Maar hè, geef het een kans, dacht ik. En ik was verbaasd, want vanaf hoofdstuk 1 werd ik het boek in gezogen, en kon het niet meer weg leggen. Ik baal dan ook dat ik het uit heb, en zeg heel eerlijk, dit boek is een echte aanrader, en ik kan bijna niet wachten op het vervolg. Alsof de schrijfster haar vorige leven beschrijft, in welke hoedanigheid dan ook. 5 sterren meer dan waard!

2019-01-27 21:52:36 | By: Sylvia | Rating:
Super mooi en spannend boek , ik hoop dat deel 2 snel volgt ben heel benieuwd hoe het afloopt

2019-01-07 15:57:18 | By: Corrie | Rating:
Mooi boek ,moeilijk weg te leggen als je aan het lezen bent,ben benieuwd naar het vervolg

2018-12-29 13:52:22 | By: Joke | Rating:
Een verrassend, boeiende roman. Ik hoop dat deel 2 snel volgt.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Slaaf van de verboden liefde

Author:

Maike van Riet

Category:

Novels

Number of pages:

362

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-12-2018

ISBN:

978-94-0224-980-4 / 9789402249804

Price:

€ 24,00

Language

Dutch

Rating:

  • (4)