Het Kunsthuis - Franca-Britannique, 2108 Memoires van Reilly Lannon

J.D. Grims

Category: Novels

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In het jaar 2108 leren we Reilly Lannon kennen. Ze is 25 jaar oud en woont in een klein dorp in Europa-Nouvelle. De wereld zoals wij die nu kennen bestaat niet meer en sinds 2068 zijn er nieuwe landen gevormd. Ondanks alle wetenschappelijke vooruitgang is dit land nog steeds verdeeld. Reilly wordt gedwongen in een keurslijf te lopen om de orde te bewaren. In haar dorp, waar alles wat met kunst te maken heeft wordt bezien als zelfzuchtig en onproductief, gaat ze de strijd aan tegen een overheerser, Cyrille Ilbert. Haar leven komt volledig op de kop te staan en ze leert bijzondere mensen kennen die haar nooit meer zullen loslaten.

From the book

Ik blijf rennen totdat ik water hoor. Ik val op mijn knieën aan de oever en ik spat het koude water in mijn gezicht. Nu pas merk ik dat ik volledig buiten adem ben en mijn hart als een razende tekeer gaat.
Hier sta ik mijzelf toe in te storten.
Ik ga alles wat mij lief is opgeven voor het leven dat je in Briant hoort te leiden. Alles wordt opgeofferd in een groot vuur. Al mijn idealen lijken hard van mij weg te willen rennen in een poging bij een ander te kunnen voortleven. Ze rennen vast en zeker ver van Briant vandaan. En ik zie ze voor me, vluchtend. Mijn idealen. Prachtige wezens. Fantasiefiguren die glinsteren in het zonlicht. Ik kan hun gezichten niet zien, maar ze zijn betoverend mooi. Ze banen hun weg door het gras en verdwijnen als een regenboog voor de wolken. Totdat er alleen nog een vage glinstering te zien is. Wolken omsingelen mij en de wind trekt ineens aan. Ik kan niets voelen maar ik zie druppels vallen in het water. Neem mij! Spoel mij helemaal schoon! Neem alles van mij weg. Alles wat mij ervan weerhoudt gelukkig te zijn.
Hier zal ik alles begraven. Mijn kunstwerken. Mijn gedichten, mijn muziek, mijn boeken. Ze zullen met de stroom meegaan naar oorden waar ze met liefde omarmd zullen worden. Daar zullen ze worden getroost. Ik weet zeker dat er zo’n plek bestaat.

Boek laten signeren?

Voor iedereen die een boek heeft gekocht of wil kopen is er
de mogelijkheid om het boek te laten signeren door de auteur zelf. Het is ook mogelijk om het boek hier aan te schaffen. 

Het signeren zal plaats vinden onder het genot van een hapje en een drankje op 15 december, 2018 tussen 13:00 en 17:00.

Art House Limburg
Heugerstraat 20
6443 BS Brunssum

About the author

J.D. Grims (1982), wonende in Zuid-Limburg, is een ware romanticus. Ze laat zich graag inspireren door de pracht van haar omgeving, maar vooral door de markante persoonlijkheden die ze tegenkomt in het dagelijkse leven. Ze schrijft al vanaf haar jeugd gedichten, liedjes en korte verhalen. Dit is haar eerste roman waarin haar liefde voor het dichterlijke woord, muziek en alle andere vormen van kunst hoogtij viert.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Kunsthuis - Franca-Britannique, 2108 Memoires van Reilly Lannon

Author:

J.D. Grims

Category:

Novels

Number of pages:

194

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-12-2018

ISBN:

978-94-0224-967-5 / 9789402249675

Price:

€ 20,49

Language

Dutch