Meester Jan gaat... - Boodschappen doen & vissen

Jan Twigt & Rick Borghols

Category: Children books

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In het boek Meester Jan gaat boodschappen doen & vissen doen staan twee prachtige verhalen die naadloos aansluiten bij de leefwereld van het jonge kind. In de verhalen zit een diepere boodschap verstopt, namelijk het achternagaan van je dromen in meester Jan gaat vissen en de herkomst van voedsel in meester Jan gaat boodschappen doen. Naast het simpele taalgebruik zetten de foto’s en illustraties kracht bij aan onze woorden. Dit alles zorgt ervoor dat het een leuke en unieke leeservaring is voor u en uw kind. Tevens is dit boek naast privé gebruik uitermate geschikt als lesmateriaal voor peuters en kleuters.

From the book

Meester Jan heeft zijn jas aangetrokken, zijn hengel gepakt, zijn broodje gesmeerd en is klaar om naar de sloot te lopen. Maar de sloot is ver weg, heel ver weg! Meester Jan denkt nog één keer terug aan die grote vis uit zijn droom en gaat op pad.About the author

Jan Twigt en Rick Borghols studeren beide aan de opleiding leraar basisonderwijs in Den Haag. Tijdens een schoolopdracht is er een prentenboek ontstaan, die wij moesten vertonen aan groter publiek. Wij wilden in onze serie ‘meester Jan gaat...’ onze woorden kracht bij zetten door middel van foto’s. Door onze ervaring voor de klas zagen wij de mogelijkheid om de toekomstige lezers op een speelse wijze over verschillende onderwerpen, die aansluiten bij de belevingswereld iets te leren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Meester Jan gaat... - Boodschappen doen & vissen

Author:

Jan Twigt & Rick Borghols

Category:

Children books

Number of pages:

40

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

07-12-2018

ISBN:

978-94-022-4868-5 / 9789402248685

Price:

€ 16,49

Language

Dutch