Vrienden - Liefde, school en avontuur

Anne van de Rijdt

Category: Youth books
  • (1)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tien vrienden, tien verschillende karakters, één familie. Haat, liefde, muziek, spanningen en ruzies. Normaal tiener drama dus. Als ze horen dat een vriendin gaat verhuizen besluiten de vriendinnen om een verassing voor haar te verzinnen, maar dit loopt niet als gepland... Met verschillende gevolgen. De middelbare school is al moeilijk genoeg, maar dan ook nog geheugenverlies, ruzies, ongelukken, en een gemene lerares. Hoe zullen de vrienden hier mee omgaan? Komt het nog goed of zal alles veranderen?

From the book

Even later liepen ze met zijn allen van het schoolplein af.
Ze liepen met hun fiets aan de hand richting huis.
“Waarom hebben jullie eigenlijk niks gezegd?”
“Omdat we jou er niet bij wilde hebben”, zei Auriana.
“Omdat Auriana jou er niet bij wilde hebben”, zei Emma.
Jake rolde zijn ogen en liep door. “JAKE KIJK UIT!” riep Jimmy. Er kwam een auto recht op Jake af. Jake stond verstijfd van schrik. Auriana en Nikki renden op Jake af.
Het leek in slow motion te gaan, Nikki gaf een extra duw tegen Auriana, zodat zij en Jake allebei voor de auto weg waren, niet nadenkend om zelf ook nog weg te springen. Jake voelde hoe iemand hem aan de kant duwde en samen met hem op de grond viel. Hij hoorde het gepiep van remmende banden en een schreeuw. Nikki voelde hoe de neus van de auto tegen haar benen en middel aan kwam. Er ging een scheut van ondragelijke pijn door haar lichaam heen. Brooke, Renee, Skylar, Jimmy, Emma en Jeremy stonden verstijfd van schrik aan de andere kant van de weg. De man stapte uit zijn auto en viste zijn mobiel uit zijn zak. Jake krabbelde overeind. Het eerste wat hem opviel, was rood haar dat tegen de stoeprand aan lag. Ze moet vast met haar hoofd tegen de stoeprand aangevallen zijn toen zij en Nikki mij aan de kant duwde, dacht hij. Hij voelde een lichte pijn in zijn schouder en ellenboog. “Auriana?...Auriana?...” Jake schudde haar aan haar schouder maar Auriana reageerde niet. Brooke, Renee en Skylar renden naar Nikki toe, Jimmy en Jeremy renden naar Jake toe, die heel even naar Nikki en de auto keek maar zijn blik al snel weer tot Auriana wende.
“Alles oké?” vroeg Jimmy. Jake tilde Auriana op.
“Nee”, zei hij en begon te rennen.

About the author

Anne van de Rijdt is een meid met veel fantasie en is creatief. Ze is begonnen met schrijven toen ze in de brugklas zat. De middelbare school inspireerde haar om een echt boek te gaan schrijven.

Reviews

2019-02-14 20:25:41 | By: Nancy Overklift | Rating:
Echt een top boek, een echte aanrader. Las het zo in een keer uit!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vrienden - Liefde, school en avontuur

Author:

Anne van de Rijdt

Category:

Youth books

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-01-2019

ISBN:

978-94-022-5029-9 / 9789402250299

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)