Vrienden - Liefde, school en avontuur

Anne van de Rijdt

Categorie: Young Adult
  • (1)

€ 19,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Tien vrienden, tien verschillende karakters, één familie. Haat, liefde, muziek, spanningen en ruzies. Normaal tiener drama dus. Als ze horen dat een vriendin gaat verhuizen besluiten de vriendinnen om een verassing voor haar te verzinnen, maar dit loopt niet als gepland... Met verschillende gevolgen. De middelbare school is al moeilijk genoeg, maar dan ook nog geheugenverlies, ruzies, ongelukken, en een gemene lerares. Hoe zullen de vrienden hier mee omgaan? Komt het nog goed of zal alles veranderen?

Uit het boek

Even later liepen ze met zijn allen van het schoolplein af.
Ze liepen met hun fiets aan de hand richting huis.
“Waarom hebben jullie eigenlijk niks gezegd?”
“Omdat we jou er niet bij wilde hebben”, zei Auriana.
“Omdat Auriana jou er niet bij wilde hebben”, zei Emma.
Jake rolde zijn ogen en liep door. “JAKE KIJK UIT!” riep Jimmy. Er kwam een auto recht op Jake af. Jake stond verstijfd van schrik. Auriana en Nikki renden op Jake af.
Het leek in slow motion te gaan, Nikki gaf een extra duw tegen Auriana, zodat zij en Jake allebei voor de auto weg waren, niet nadenkend om zelf ook nog weg te springen. Jake voelde hoe iemand hem aan de kant duwde en samen met hem op de grond viel. Hij hoorde het gepiep van remmende banden en een schreeuw. Nikki voelde hoe de neus van de auto tegen haar benen en middel aan kwam. Er ging een scheut van ondragelijke pijn door haar lichaam heen. Brooke, Renee, Skylar, Jimmy, Emma en Jeremy stonden verstijfd van schrik aan de andere kant van de weg. De man stapte uit zijn auto en viste zijn mobiel uit zijn zak. Jake krabbelde overeind. Het eerste wat hem opviel, was rood haar dat tegen de stoeprand aan lag. Ze moet vast met haar hoofd tegen de stoeprand aangevallen zijn toen zij en Nikki mij aan de kant duwde, dacht hij. Hij voelde een lichte pijn in zijn schouder en ellenboog. “Auriana?...Auriana?...” Jake schudde haar aan haar schouder maar Auriana reageerde niet. Brooke, Renee en Skylar renden naar Nikki toe, Jimmy en Jeremy renden naar Jake toe, die heel even naar Nikki en de auto keek maar zijn blik al snel weer tot Auriana wende.
“Alles oké?” vroeg Jimmy. Jake tilde Auriana op.
“Nee”, zei hij en begon te rennen.

Over de auteur

Anne van de Rijdt is een meid met veel fantasie en is creatief. Ze is begonnen met schrijven toen ze in de brugklas zat. De middelbare school inspireerde haar om een echt boek te gaan schrijven.

Reviews

2019-02-14 20:25:41 | Door: Nancy Overklift | Waardering:
Echt een top boek, een echte aanrader. Las het zo in een keer uit!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Vrienden - Liefde, school en avontuur

Auteur:

Anne van de Rijdt

Categorie:

Young Adult

Aantal pagina's:

154

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

11-01-2019

ISBN:

978-94-0225-029-9 / 9789402250299

Vaste prijs:

€ 19,99

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (1)