Gekwelde Ziel

Houssnia El Azouzi

Category: Novels
  • (1)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nadat haar geliefde broer geradicaliseerd is en naar Syrië is vertrokken, besluit Enora om hem terug te halen. Ze gaat mee met Aliskander, die een geheime oorlogsmissie moet uitvoeren. Wanneer Enora ontvoerd wordt door de vijanden van Aliskander, verandert haar leven. Als westerse vrouw heeft ze de gruwelijkheden van de oorlog alleen op tv gezien, maar nu maakt ze alles zelf mee. Zal Enora deze hel overleven en nog op tijd zijn om haar broer te redden?

From the book

Wanneer ze na een tijdje merkte dat het wel erg stil bleef achter haar en er geen andere voetstappen meer klonken, hield ze hijgend halt bij een muurtje. Ze boog zich voorover en plaatste uitgeput haar handen op haar knieën om even weer op adem te komen. Ze had geen idee waar ze zich bevond maar dat deed er niet toe. Het enige dat belangrijk was, was overleven, samen overleven. Hoe in hemelsnaam zal ze hier ooit levend uit geraken? In een ruk draaide ze zich om. Haar ogen verwachtten hem te zien, maar hij was spoorloos verdwenen. Ze was hem ongetwijfeld ergens kwijtgeraakt toen de rebellen of het leger hem op de hielen zaten en hij hen probeerde af te leiden in een van de andere straatjes. De moed zonk haar in de schoenen. Als hij haar niet snel zou vinden, zal dit niet goed aflopen. Ze had hem nodig om te overleven. Met haar hand veegde ze het zweet van haar voorhoofd en probeerde in gedachten de afgelopen gebeurtenissen af te spelen. De ambassade. De geweerschoten. Ze herinnerde zich plots het papiertje dat hij in haar broekzak had gestoken. Als een gek zocht ze het briefje in haar broek. Teleurstelling overspoelde haar wanneer ze niks kon opmaken van het Arabisch gekrabbel. Wat probeerde hij haar nou te vertellen?
     ‘Aliskander!’ riep ze gefrustreerd uit, maar het bleef muisstil rondom haar. In de verte hoorde ze de oproep tot het gebed met daar doorheen de geweerschoten van de soldaten. Ze moest iemand vinden die het gekrabbel kon lezen en begrijpen.
     Net wanneer ze verder wou lopen, voelde ze opeens twee ijskoude handen op haar ogen en haar mond. Vaag hoorde ze iemand haar naam roepen. Was het Aliskander? ‘Enora! Enora!’ Enkele seconden later werd alles zwart voor haar.

About the author

Houssnia El Azouzi, bracht in 2017 haar eerste roman ‘Gebroken Ziel’ uit. Naast boeken schrijven is ze ook actief als Blogger op social media waar ze haar lezerspubliek bekoort met haar schrijfsels.

Reviews

2019-02-07 13:52:32 | By: N.Morsink | Rating:
Fantastische boek. Mooi geschreven.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gekwelde Ziel

Author:

Houssnia El Azouzi

Category:

Novels

Number of pages:

172

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

25-01-2019

ISBN:

978-94-0225-072-5 / 9789402250725

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)