Kruispunten in je leven - Groeien door vriendschap, deel I

Marian van Santvoort

Categorie: Romans

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Sofie, Loes en Noor zijn vriendinnen en zitten in het voorlaatste jaar van het gymnasium. Zelfbewust als ze zijn beseffen ze alledrie dat er in hen een verandering plaatsvindt. Loes, innemend en expressief, maakt hen op deze verandering attent. Ze wil het gevoel doorgronden en het liefst diep in haar hart kijken om er achter te komen wat ze wil met haar leven. Sofie, zelfbewust en kritisch, schuift het voor zich uit omdat ze nu niet wil denken aan de consequenties. Noor onderkent het stilzwijgend maar is voorzichtig en afwachtend en houdt zich vast aan de 'zekerheid' die ze nu vindt in haar structuur. Ze komen er met een schok achter dat niets in hun leven vanzelfsprekend is...

Uit het boek

‘Ik hoop dat ik hier tranen zie van blijdschap,’ hoorde ze Loes achter haar zeggen.
‘Min of meer,’ beaamde Noor.
‘Dan is het goed. Er wordt geen tijd meer verspild, hoor je me! We moeten plannen maken.’
Noor liet haar vader los toen Loes haar meetrok. Op afstand keek hij naar zijn dochter die haar twijfels inslikte. Hij wist dat het laagje dat ze had opgebouwd om zich te beschermen dun en kwetsbaar was. Dat gold ook voor hemzelf.

Over de auteur

Marian studeerde o.a. sociale wetenschappen in Amsterdam en woont in Goirle. Ze werkte met kinderen en jong volwassenen. Later vond er een overstap naar het bedrijfsleven plaats. Het accent van haar werk lag vooral in de communicatie en de bereidheid tot reflectie van alle betrokkenen op de eigen handelswijze. Voorop stond de 'eigenheid', 'identiteit', en de 'kwaliteit' van het werk, de taken hiermee nauw verbonden. Deze items zie je ook terug in haar eerste roman.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Kruispunten in je leven - Groeien door vriendschap, deel I

Auteur:

Marian van Santvoort

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

196

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

16-11-2018

ISBN:

978-94-0224-906-4 / 9789402249064

Vaste prijs:

€ 20,49