Kruispunten in je leven - Groeien door vriendschap, deel I

Marian van Santvoort

Category: Novels

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sofie, Loes en Noor zijn vriendinnen en zitten in het voorlaatste jaar van het gymnasium. Zelfbewust als ze zijn beseffen ze alledrie dat er in hen een verandering plaatsvindt. Loes, innemend en expressief, maakt hen op deze verandering attent. Ze wil het gevoel doorgronden en het liefst diep in haar hart kijken om er achter te komen wat ze wil met haar leven. Sofie, zelfbewust en kritisch, schuift het voor zich uit omdat ze nu niet wil denken aan de consequenties. Noor onderkent het stilzwijgend maar is voorzichtig en afwachtend en houdt zich vast aan de 'zekerheid' die ze nu vindt in haar structuur. Ze komen er met een schok achter dat niets in hun leven vanzelfsprekend is...

From the book

‘Ik hoop dat ik hier tranen zie van blijdschap,’ hoorde ze Loes achter haar zeggen.
‘Min of meer,’ beaamde Noor.
‘Dan is het goed. Er wordt geen tijd meer verspild, hoor je me! We moeten plannen maken.’
Noor liet haar vader los toen Loes haar meetrok. Op afstand keek hij naar zijn dochter die haar twijfels inslikte. Hij wist dat het laagje dat ze had opgebouwd om zich te beschermen dun en kwetsbaar was. Dat gold ook voor hemzelf.

About the author

Marian studeerde o.a. sociale wetenschappen in Amsterdam en woont in Goirle. Ze werkte met kinderen en jong volwassenen. Later vond er een overstap naar het bedrijfsleven plaats. Het accent van haar werk lag vooral in de communicatie en de bereidheid tot reflectie van alle betrokkenen op de eigen handelswijze. Voorop stond de 'eigenheid', 'identiteit', en de 'kwaliteit' van het werk, de taken hiermee nauw verbonden. Deze items zie je ook terug in haar eerste roman.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kruispunten in je leven - Groeien door vriendschap, deel I

Author:

Marian van Santvoort

Category:

Novels

Number of pages:

196

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

16-11-2018

ISBN:

978-94-0224-906-4 / 9789402249064

Price:

€ 20,49

Language

Dutch